home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Revology Mustang fastback

Ako želite modernu tehnologiju, ali i retro izgled Ford Mustanga iz 1968., firma bazirana na Floridi ima rešenje. Firma licencirana za proizvodnju Mustang replika, Revology, je predstavila svoju poslednju kreaciju: Ford Mustang fastback iz 1968. u Highland Green metalik boji sa prelepim braon eneterijerom prekrivenim istom kožom koji koristi Ferrari.

Ovo je Revology-jev prvi Mustang fastback iz ’68 koji je firma ikada napravila, kao i prvi automobil koji će izvesti u Japan, s obzirom da se tamo kupac nalazi. Kao i sve ostale Revology Mustange, i ovaj karakteriše moderni donji postroj sa dvostrukim oscilujućim ramenima napred, zadnjim oslanjanjem krute osovine sa osloncem u tri tačke, i samoventilirajućim diskovima sa četvoroklipnim čeljustima na sva četiri točka.

Revology Mustang fastback

Revology je u ovom projektu prvi put upotrebio Fordov 6R80 šestostepeni automatski menjač, koji je zbog veličine zahtevao redizajnirani tunel i centralnu konzolu. Snaga dolazi iz 5.0 litarskog V8 agregata sa 435 KS, ali ako se opredelite za manuelni menjač, dobićete noviju generaciju tog agregata sa 460 KS. Međutim, vrhunac ovog ponovo rođenog Mustanga mora biti ručno izrađeni interijer.

Revology Mustang fastback

Revology tvrdi da “Cuoio” braon koža dolazi iz iste italijanske kožare koja snabdeva Ferrari tim materijalom. Prvoklasna koža pokriva gotovo svaki deo enterijera, uključujući i centralnu konzolu, armaturu instrument table, oplate vrata, “nebo”, sedišta, upravljač, pa čak i prtljažnik. Ovaj primerak replike Mustanga je već prodat kupcu iz Japana, ali će Revology napraviti drugi ako imate najmanje 180,680 dolara za manuelnu, ili 184,520 dolara za verziju sa automatskim menjačem.

Izvor: Dmotion.rs

Foto: Revologyčitanja : 453Komentari