home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tesla Model 3 by Vilner

11 Dec 2019 - 22:57 Tuning Link
Tesla Model 3 by Vilner

Siva digitalna tama u enterijeru automobila bez zvuka, može se oživeti stilskim i pozitivno predisponirajućim kombinacijama visoko kvalitetnih materijala, inspirsanih originalnim dizajnom putničkog odeljka.

Na taj način, jedinstvena atmosfera mira, tišine, spokoja i gostoljubivosti okružuje sve putnike, poput udobne kućne odeće. Kombinacija materijala i tkanina sa magnetnim bojama i neverovatnom aromom ispunjavaju ovaj prostor značenjem i vitalnošću simbioze forme i funkcije, odnosno personifikacijom izuzetnog perfekcionizma, koji savršeno odgovara finim umetničkim delima visoke klase.

Tesla Model 3 by Vilner

Ručno izrađena dela studija Vilner oduševljavaju nas prefinjenim luksuzom koji apsorbuje čula. Deo tamne baze fabričke eko kože u Tesla enterijeru je zadržan, tako da su sve ostale promene dodatno naglašene. 

Tesla Model 3 by Vilner

U centralnom delu kompozicije nalazi se tirkizni vuneni damask sa delikatnim dekorativnim reljefima. On pokriva glavni deo sedišta i naslona. Ista boja, ali sa uglađenijom nijansom, ponovljena je još jednom na stranama i centralnoj konzoli, skoro u potpunosti prekrivajući deo oko prozirnog panoramskog krova.

Tesla Model 3 by Vilner

Rafinirana, monotona atmosfera u telu originala, izdominirana je svim nijansama crne boje, koja je kao kontrast dobila svetle akcente u formi kožnih elemenata sa toplim bakarnim tonovima, koji su integrisani u sedištima, naslonima za glavu i dve gornje ivice centralne konzole. 

Sa Tesla Model 3, standardna kontrolna table zamenjena je samostalnim ekranom osetljivim na dodir i dekorativnim drvenim panelom. Tokom obrade koju je uradio Vilner studio, prisustvo ovog jednostavnog elementa je dodatno naglašeno, jer je deo kože korišćen na vratima slične boje, pa stoga kreira osećaj da se panel postepeno preliva prema njima. 

Sunčani viziri i pojasevi su zamenjeni obojenim varijantama, baš kao i mali detalj na volanu, opisan kao Airbag. Sve ovo daje tipičnom automobilu digitalnog doba pravu prefinjenost, karakterističnu za davno prošla vremena, ispunjena spokojem i idealizmom.

Izvor: Lux Life

Foto: Vilnerčitanja : 302Komentari