home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Michelin predstavlja najnoviju gumu, Michelin Latitude Cross, namenjenu isključivo za SUV vozila (sportska terenska vozila). Ova guma se priključuje liniji guma- Michelin Latitude Cross  za  vozila sa pogonom na sva četiri točka - koja je potpuno obnovljena u manje od dve godine.

Najnoviju gumu je predstavio 7. aprila Vojislav Ivanov, predstavnik prodaje Michelina za Srbiju.
Multi-funkcionalnost Michelin Latitude Cross gume pruža SUV vozačima jedinstvenu mogućnost da u izazovima vožnje dožive udobnost svog vozila na putu, kao i nove mogućnosti van puta.
Michelin Latitude Cross omogućava podjednako dobro prijanjanje kao i guma za vožnju van puta. Njena sposobnost da se izvuče iz blata, održi i napreduje na klizavom terenu, može se porediti sa onom koja je predviđena za sve terene. Istovremeno, Michelin Latitude Cross pruža istu udobnost kao što je ona u vožnji na putu, iako je predviđena za kombinovanu upotrebu- 65% na putu i 35% van puta.
Michelin se trudi da razvije inovativna rešenja za Latitude Cross gume i na taj način ih osposobi da prate Michelin Latitude Tour HP- guma koja je čuvena po glatkoj i udobnoj vožnji. Tihi dezen gazećeg sloja Latitude Cross-a je specijalno dizajniran tako da  jedinstveni luk u šari umanjuje nivo buke na putu.
Michelin Latitude Cross garantuje veću kilometražu zahvaljujući specijalnoj gumenoj mešavini koja je razvijena uz pomoć tehnologija koje su primenjene na Michelinovim damperskim gumama. Posebna mešavina je dizajnirana tako da ponudi neverovatnu abrazivnu otpornost i odoleva mehaničkim oštećenjima na putu i van njega. Time što su obezbedili duži vek gazećeg sloja na jednom od osnovnih tipova novog Latitude Cross-a, Michelin je ponudio rešenje na jedan od najčešćih zahteva vlasnika SUV vozila.

Izvor : Michelin PRčitanja : 5774Komentari

Nove gume LATITUDE 235X65X17
na mom vozilu su jako bučne i nisam zadovoljan.

Autor Sre'ko 24 Maj 2009, 21:21