home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od prvog dana kada smo ugledali koncept LF-LC svim srcem se nadamo da će ovaj automobil postati sastavni deo Lexusove game, a verovatno isto vredi i za Vas. Sada kada LFA više neće silaziti sa Lexusovih proizvodnih traka ova nada nas je još više zaokupila jer jednostavno ne možemo da zamislimo Lexus bez sportskog automobila koji privlači pažnju na ostatak njegove game.

Toga je svesna i Toyota koja već traži načine kako da interes za automobilima njenog pod-brenda ostane na sadašnjem nivou ili da još više poraste.

I dok bi većina odmah potpisala dolazak proizvodne verzije studije LF-LC i označila ovaj automobil kao ono što će dostojno nastaviti tamo gde je LFA stao, Lexus trenutno ima malo drugačije mišljenje.

Oni interes za svoj brend planiraju da nadograđuju drugačijom metodom. Po rečima Lexusovog čelnika Kazuoa Ohare takav automobil bio bi odlična stvar, ali trenutna strategija je nešto drugačija. Ono čime Japanci planiraju da podignu imidž jesta upečatljiviji dizajn, novi pogonski agregati, bolja prodajna mreža i reklame sa više seksipila.

Izvor: Automotoportal.hr

Foto: arhiva Autoblog.rs / Lexusčitanja : 901Komentari

Remek delo steta. Bice valjda.

Autor englez 31 Dec 2012, 14:09

Steta. Prelep koncept...

Autor Uros Cuore Sportivo 31 Dec 2012, 14:11

s obzirom kolko su im auti ruzni, i bolje

Autor sysfan 31 Dec 2012, 15:28

Ovaj koncept su morali da realizuju do serijske verzije.
Nesto dizajnerski najbolje sto su ponudiliu poslednjih 20 godina.

Autor Damko 01 Jan 2013, 14:11