home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

KIA te vodi u Australiju

27 Nov 2013 - 17:58 Vesti Link

KIA Motors Corporation će u januaru sledeće godine, po 13. put biti generalni sponzor prvog Grand Slam turnira u sezoni – Australian Open. Korporacija KIA Motors svake godine obezbedi po 100 novih KIA vozila koje stavlja na raspolaganje organizatoru i učesnicima turnira, medijima i VIP gostima.

Kao deo globalne kampanje, kompanija „KIA AUTO“ Beograd je za sve interesente i potencijalne kupce, pripremila i malu igru iznenađenja, ali sa vrednom nagradom. Nagradno takmičenje se odvija na teritoriji cele Srbije u svim ovlašćenim KIA salonima.

Svi punoletni rezidenti Republike Srbije koji se u periodu od 19. novembra do 13. decembra 2013. godine prijave preko sajta www.kia.rs ili direktno u bilo kom KIA salonu u Srbiji i obave besplatnu test vožnju, putem elektronske pošte će dobiti anketu o zadovoljstvu korisnika i link za učestvovanje u takmičenju na oficijelnom sajtu. Glavna nagrada za najbržeg i najspretnijeg takmičara je putovanje u Melburn (Australija) za dve osobe, sa plaćenim avionskim kartama, hotelskim smeštajem, ulaznicama za mečeve muškog i ženskog polufinala, VIP tretman specijalnog KIA gosta i obilazak Melburna.

Detaljnije informacije i pravila nagradnog takmičenja nalaze se na linku http://www.kia.rs/australija/

PR KIA AUTO Beogradčitanja : 768Komentari