home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Proizvodi se isključivo ručno i ne više od 3.000 primeraka godišnje. No, i pored toga je isporučeno svega 495 primeraka Vipera od početka godine. Ali Ralph Gilles, CEO SRT brenda, naglašava da nema razloga za zabrinutost oko prodaje V10 pogonjenog američkog superautomobila.

“Fabrika je dovoljno zauzeta, Zapravo, imamo još nekoliko stotina primeraka koje treba da napravimo i isporučimo kupcima. Nisam zabrinut oko prodaje modela”, izjavio je Gilles i dodao da bi proizvodnja čak mogla biti i pojačana od proleća sledeće godine.

Kompletan članak na sajtu Vrelegume.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / SRTčitanja : 787Komentari

Prelijep je,zašto se ne prodaje?I nemojte reć zbog Corvette,ja nju ne bi uspoređivao s ovim

Autor Nepoznata Osoba 29 Nov 2013, 07:25

@Nepoznata Osoba
Treba povuci paralelu izmedju njih. Corvetta je u ovoj generaciji otisla 10 koraka napred u svakom pogledu, od mehanike preko tehnologije/sistema i kvaliteta materijala, rafinisanosti, a ovaj SRT osim novog izmenjenog imena je dobio touch-screen ekran, i LED svetla kao novinu i kozu na par novih mesta a i dalje je ostao ista sirovina od auta sa kamionskim motorom koji su malo doradili... izduv ide ispod vozaca i suvozaca i greje im zadnjicu i kabinu leti i krivi plastiku...

Autor Orlo 29 Nov 2013, 08:31