home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Učesnici poznate Driver Power ankete, koja, između ostalog, ispituje zadovoljstvo kupaca i vlasnika automobila u Velikoj Britaniji prodajnom i servisnom mrežom, uverljivo najgorim su proglasili salone španske marke Seat, a koja je deo Volkswagen grupacije. Britanci su Seatove salone proglasili najgorim u čitavom nizu ključnih kategorija, kao što su radna veština, tehničko znanje, čistoća i urednost prostora, kao i opšti utisak u salonima.

Sve to je u suprotnosti sa rezultatima koje Seat postiže u Velikoj Britaniji, u kojoj je zabeležen drastičan rast prodaje. Poslovnu situaciju u Seatu najbolje je opisao direktor Seat UK, Neil Williamson u razgovoru za Auto Express.

"Više me niko ne pita 'kada će Volkswagen prodati Seat?'", izjavio je Williamson.

Kritike kupaca i rezultate ankete Seat UK je shvatio veoma ozbiljno, pa su od matične kompanije obezbeđena sredstva za unapređenje prodajno-servisne mreže na Ostrvu. Uprava britanskog Seata obavila je niz razgovora sa ovlašćenim dilerima, za koje direktor Williamson kaže da su "u zaostatku od 14 godina za konkurencijom i trendovima". Proces obnove i unapređenja radnih i poslovnih uslova u Seatovim salonima u Velikoj Britaniji započeo je i marka je uverena da će, kada bude završen, pozitivno uticati na ugled imena Seat u zemlji.

Izvor: Autosport.hrčitanja : 608Komentari