home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U poslednjem FIA-inom izveštaju, veći deo krivice je prebačen na Bjankija. Istraga tvrdi da on nije usporio pod dvostrukim žutim zastavama koje su upozoravale na prisustvo krana, i izleteo je pri brzini od 125 km/h. U analizi se zaključilo da zatvoren kokpit ne bi bio dovoljan da zaštiti Bjankija od povreda.

Karlos Gon je veoma zaposlen čovek. On je na čelu tri proizvođača automobila i njihovih filijala, vodi objekte tih kompanija u 68 zemalja i prodaje vozila na 170 različitih tržišta. Godišnje preleti petstotinak hiljada kilometara i radi 15-16 sati dnevno, držeći na okupu japansko-francuski savez koji doneti 140 milijardi dolara od prodaje ove godine.

Predsednik i izvršni direktor Renault-Nissan alijanse, Gon je uspeo u mnogim neverovatnim stvarima tokom svog mandata, ali postavlja se pitanje koliko dugo još sa svojih šezdeset godina može da izdrži tako ubitačan tempo. Pre pola godine, Gon je potpisao četvorogodišnji ugovor po kome nastavlja da vodi Renault, dok će čelno mesto u Nissanu zadržati bar do 2017. Nakon toga, budućnost je prilično nepoznata, a dodatno je „zamućena“ odlaskom imena poput Karlosa Tavaresa, Johana de Nishena i Endija Palmera.

Izvor: Vrelegume.rs

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 893Komentari