home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Nemački gigant je oštetio svoje mušterije, da ne pričamo o ogromnom zagađenju životne okoline. Amerikanci im to neće oprostiti i mogli bi biti gonjeni po zakonima koji su se primenjivali na neke od najokorelijih kriminalni ogranizacija.

Skandal sa dizel modelima Volkswagena ne jenjava. Amerikanci su Nemcima "natovarili" krivicu za prikrivanje informacija i obmanjivanje mušterija i predstavnika vlasti. To se ne može osporiti, ali tu se lista prekršaja ne završava jer su u SAD-u spremni da sude jako oštro, po zakonima koji postoje još od '70-ih godina.

Zakoni koji bi mogli biti potegnuti protiv Volkswagena upotrebljeni su pre više od četrdeset godina kako bi se napale mafijaške organizacije. Dovoljno je reći da se tiču reketa i korupcije. Ukoliko ove optužbe prođu kazna bi mogle biti znatno veće od predviđenih.

Međutim, znatno je teže priložiti potrebne dokaze i ubediti sudiju da je prekršaj, ovako ozbiljan prekršaj zaista načinjen. Pretpostavke su da ukoliko budu proglašeni krivim po ovim tačkama optužbe preti im trostruka kazna u odnosu na "normalnu".

Izvor: Autoportal.rsčitanja : 1074Komentari

cadillac coupe deville :)))

Autor mile antena 25 Okt 2015, 06:09

I treba da im sude na takav način.

Autor moron 25 Okt 2015, 07:01

Saseci ga u korenu i da mu se ime vise nikada ne spominje! :)

Autor carobnjak 25 Okt 2015, 09:07

Biće ovo "Tresla se gora, rodio se miš"

Autor Srdjan 25 Okt 2015, 10:41