home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kako piše Mojauto, mnogi kupci Teslinih automobila visokih performansi se ne odlučuju za skupocene automobile zbog njihovog vrhunskog ubrzanja već zbog električnih pogonskih sistema, a za one koji u potpunosti žele da budu u skladu sa svojim ekološkim idejama, novi "model X" je sada u ponudi i sa luksuznom veštačkom kožom.

Kada kupci izdvoje 100.000 dolara (u proseku) za svoj Tesla automobil moraju da se odluče za enterijer od kože ili običnog platna. Međutim, kako se obično platno baš i ne uklapa u ovakvim luksuznim mašinama, a prava koža vređa ekološki svesne Tesline kupce, kalifornijska firma je ponudila rešenje u vidu "veganskog" "modela X".

Novi "model X" krosover može se poručiti sa "Ultra White" eneterijerom koji je opremljen imitacijom kože vrhunskog kvaliteta, slično onome što BMW naziva "leatherette."

"Mušterije podjednako vole kožni i enterijer od veštačke kože za svoje Tesla automobile", rekao je Kobi Bruklin iz kompanije Ilona Maska. "Odlučni smo u nameri da svojim mušterijama pružimo mogućnost izbora koji je u skladu sa njihovim životnim principima".

Izvor: Mojauto.rs

Foto: Tesla Motorsčitanja : 685Komentari

Svaka cast Tesla! U eri primitivaca, politicara - lazljivaca i deraca koze (sto finanskijski sto bukvalno) nadje se jos poneko normalan. Retko, ali se nadje...

Autor Pametan 16 Jan 2016, 16:47

B92: "Bovag navodi da, na primer, Teslin električni Model S koji na normalnim temperaturama vazduha ima fabrički deklarisan radijus kretanja od oko 400 km, tokom zime i niskih temperatura sa jednim punjenjem može da pređe samo oko 200 km."

"Pri temperaturama vazduha ispod nule, može se dogoditi da se spoj priključka za punjnje baterija i strujne utičnice jednostavno zaledi. Pojedini vlasnici automobila ovaj problem rešavaju tako što na priključak tokom punjenja baterija postavljaju termofor sa zagrejanom vodom" :)))

Autor moron 21 Jan 2016, 14:33