home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Veliki broj kamiona, valjaka i mašina za asfaltiranje tokom rekonstrukcije Tverske ulice u Moskvi deluje kao da se u prestonici Rusije desila invazija mašina.

Oko osam hiljada tona asfaltne mešavine položeno je na površinu od oko 32.000 metara kvadratnih.

Jedna od najprometnijih ulica u Moskvi asfaltirana je za jedan dan, a u poslu je učestvovalo više od 300 različitih vozila, uključujući kamione, mašine za polaganje asfalta i valjke.

Ubrzani snimak velikog broja mašina koji se kreću centralnom moskovskom ulicom deluje zaista kao fantastično organizovani projekat kojem, čini se, nedostaje samo neka simfonija Čajkovskog.

Izvor: Sputniknews.comčitanja : 1138Komentari

Jaooo kad god vidim ovako neke slike ... Znam ja i šta je Rusija, i šta je Moskva, novac, prestonica, milioni ljudi i dolara ALI !
Evo u mom komšiluku na kružnom toku kod Topčiderske zvezde, već 11 dana stoji nekih šest mašina za asfaltiranje i ne znam za šta ... menjaju trotoarski deo, ono kamenje na ivicima i recimo sam asfaltni deo na jedno dva metra na svakom izlazu, od ukupno četiri. Sa obe strane, znači 16 metara trotoara. Šest mašina i desetak radnika to radi evo duže od 10 dana i ne nazire se kraj. Vozaju se u krug, piju vodu, prelaze ulicu, smeju se ljudi, puše, pa razgovaraju, pa opet obrnu krug, promene mesta mašinama... i tako svaki dan ih gledamo. E zato se iznerviram kad god vidim ovakve slike, ili ono kad vidim japance da za 30 dana saniraju autoput posle zemljotresa.

Autor Nino 31 Jul 2016, 19:23

Ozbiljna drzava. Svaka im cast.

Autor NR 01 Avg 2016, 10:23