home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Honda Amerika je, uključujući brendove Honda i Acura, najbrže rastući proizvođač automobila u SAD kada je maloprodaja u pitanju, prema podacima Automoto News.

Ukupna prodaja Hondine game u Americi porasla je 4,5% do kraja novembra, sa 1.333.253 automobila i lakih kamiona, pripremajući se da kao brend postigne rekordnu prodaju treću godinu za redom.

Honda će nastaviti svoj zamah i u sledećoj godini i nastaviti u jakom ritmu sa novim modelima, lansiranjem redizajniranog Odyssey, Civic Coupe, Civic Sedan i Type R varijante desete generacije Civic-a, i predstavljanjem hibridnog modela Clarity i još mnogo toga.

Honda proizvodi automobile u Americi 34 godine unazad i trenutno ima 19 velikih proizvodnih pogona u Severnoj Americi. U 2015. godini, više od 99% Honda vozila, prodatih u Americi, proizvedeni su u Severnoj Americi, koristeći pri tome domaće sirovine i delove.

Izvor: Honda-srbija.rsčitanja : 650Komentari

ovo me podseca na pricu kada se Toyota hvalila kako je tundra "najbrze rastuci prodajni pikup u americi" kada je prodaja skocila sa 120,000 na 180,000. nema veze sto je ford f-series u istom periodu prodao 900,000.

Autor mile antena 29 Dec 2016, 20:25