home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jedan od najvećih repera svih vremena, Tupac Amaru Shakur, bio je na sedištu suvozača u BMW-u 750iL kada je napadnut, a taj automobil je sada ponuđen na prodaju.

Tupac se vozio u BMW-u 750iL iz 1996. godine zajedno sa osnivačem kompanije Death Row Records Sugeom Knightom u večernjim satima 7. septembra 1996. godine, a krenuli su na boks meč između Brucea Seldona i Mikea Tysona.

Kada je luksuzni sedan stao na semaforu u centru Las Vegasa, pored njega se zaustavio beli Cadillac iz kojeg su zapucali naoružani napadači, a Tupac je pogođen nekoliko puta, tačnije, dvaput u prsa, jednom u ruku i jednom u prepone. Slavni reper je preminuo šest dana kasnije u bolnici, a imao je 25 godina. Suge Knight je ranjen, a policija do danas nije otkrila izvršioce napada.

BMW Serija 7 je prešao 144.840 km i ponuđen je na prodaju za 1,5 miliona dolara. Nakon pucnjave ga je zaplenila policija, a potom je promenio nekoliko vlasnika. Automobil je restauriran, ali brojni tragovi metaka se i dalje primećuju na panelima vrata.

Povezanost s reperom je glavni faktor ogromne cene, jer se slični automobili prodaju u SAD-u za manje od 10.000 dolara.

Jedan od Tupacovih automobila, Hummer H1 iz 1996. godine, prodat je pre godinu dana na aukciji za 337.144 dolara. Cena je više nego trostruko veća od očekivane.

Izvor: Klix.bačitanja : 1804Komentari

Gde li se ususkao ovaj 2 Pac. Negde vec toliko godina uziva, pije 'ladno pivo, a lova od albuma i pesama jos legla posle njegove smrti. Inace i dalje slusam taj stariji rep, mada o njegovoj smrti sam 'nit tamo, nit ovamo', postoji vise prica. :D

Autor dusan 27 Feb 2017, 14:16

pa dokazano je da su poslije smrti svi ti pjevaci prodali puno vise albuma i to jesu velike pare. Uopste ako su bili u sukobu sa drzavom, bolje je povuci se i uzeti pare. Npr. Michael Jackson je poslije smrti prodao u jednoj godini oko 35mio. albuma.

Autor has 12 Mar 2017, 03:17