home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rusko preduzeće očekuje da prođe proces sertifikacije četiri modela: Patriot, Pikap, Hanter i Kombi, i da poveća prodaju do nekoliko hiljada vozila godišnje.

Uljanovski automobilski zavod (UAZ) uspešno je prošao reviziju proizvodnje od strane kineskog Centra za sertifikaciju kvaliteta. UAZ je inače počeo da prodaje automobile u Kini još prošle godine, ali u malim količinama. Sada rusko preduzeće očekuje da prođe proces sertifikacije četiri modela: Patriot, Pikap, Hanter i Kombi, i da poveća prodaju do nekoliko hiljada vozila godišnje, prenosi RIA Novosti.

Kako se navodi u saopštenju fabrike, u procesu revizije u preduzeću je sprovedena detaljna provera proizvodnih procesa koji garantuju da proizvodi odgovoraju zahtevima kineske sertifikacije. Nije bilo nikakvih primedbi, ali Kinezi su izneli izvesne preporuke što se tiče usavršavanja procesa kontrole kvaliteta proizvoda. Sada je UAZ spreman da dobije odobrenje za tipove vozila, što otvara vrata izvozu automobila u Kinu bez ograničenja u količinama.

Izvor: Ruska reč

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 428Komentari

Divim se Rusima. I nakon prodaje od nekoliko hiljada automobila godišnje, ne odustaju vec pronalaze put za poboljšanje prodaje. E to je patriotizam prema svojim brendovima, a ne kao kod nas. Šta mi imamo od toga što FIAT radi 70-80 hiljada automobila godišnje kada uplacuje u budžet kao da radi 700-800 automobila. Veću je korist država imala od 10-15 hiljada Zastavinih automobila godišnje (oko 50 miliona evra godišnje) negoli od FIAT-ovih.

Autor Zastava 13 Avg 2017, 18:50