home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VW Golf II

Ovih dana počinje prodaja Golfa "osmice", ali na našim prostorima kultni status i dalje uživa "dvojka". I to ne samo kod nas jer, kako vreme prolazi, druga generacija Golfa je sve popularnija i u svojoj nemačkoj domovini.

Ovih dana je u Nemačkoj je prodat verovatno najbolje očuvani VW Golf II, prenosi Radiosarajevo.ba. Automobil proizveden 1989. godine je prešao svega 30.874 kilometara! Prodavac iz nemačkog Mörlenbacha je objasnio da je prethodni vlasnik bio starac rođen 1929. godine koji automobil redovno garažirao i nije ga vozio zimi.

VW Golf II

Rezultat je savršeno očuvana "dvojka", s originalnim pnemumaticima, velur presvlakama, bez trunke rđe ili oštećenja u unutrašnjosti.

VW Golf II

Dodatnu vrednost daje bogata oprema pošto se radi o GL paketu, dok je za pogon zadužen 1,8 litarski benzinac (90 KS), uparen s 5-stepenim manuelnim menjačem.

VW Golf II

Očekivano, za ovako vredan Golf II istaknuta je visoka cena: 5.990 evra! Samo nekoliko dana nakon objavljivanja oglas je uklonjen pa se može pretpostaviti da je Golf prodat za traženu sumu.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Foto: Auto Scoutčitanja : 3951Komentari