home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat 500e

Električna verzija Fiata 500, koja je počela da se prodaje prošlog meseca u Italiji, još uvek prolazi kao „vruća“ vest, pre svega zbog izostanka onih pravih uživo promocija širom Starog kontinenta. Bar za „obične“ ljude i pripadnike automobilske sedme sile.

Kako pišu Vrele Gume, zato su ovih dana članovi borda direktora FCA grupacije predstavili novi 100% ekološki Fiat 500e ni manje ni više nego predsedniku i premijeru Repubike Italije, Serđu Matarelu i Đuzepeu Konteu, i to uživo.

Prezentacija je očigledno protekla u prijateljskoj atmosferi, uz razgovor na temu zajedničkih napora države Itlaije i Fiata da Apeninsko poluostrvo postane tehnička i proizvođačka supersila na planu električnih vozila, kako prenose iz Fiata. Koliko god to izgledalo nerealno u svetlu pandemijske krize i znajući vrlo diskutabilne kapacitete i sposobnosti date grupacije.

Fiat 500e

U sklopu globlane inicijative za poštovanje mera prevencije protiv širenja korona virusa, predstavnici grupacije FCA, kao i italijanski zvaničnici, sa ponosom su nosili brendirane „antikovid“ maske marke FIAT. Predsednik i premijer Italije uverili su se u potencijale potpuno električnog Fiata 500 vozeći nekoliko krugova na zatvorenom platou zvaničene rezidencije.

Celokupni događaj deluje dosta iskarikirano i malo neozbiljno, s obzirom na globalnu situaciju, gubitke koje je doživela Italija u prvom talasu pandemije koronavirusa, kao i probleme sa kojima se suočava FCA Grupa na svetskom i pogotovo evropskom tržištu.

Izvor i više slika na sajtu Vrelegume.rsčitanja : 339Komentari