home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ferrari Mondial

Ferrari Mondial ne uživa preveliki respekt među entuzijastima koji vole modele iz Maranella, ali jedan primerak koji se nalazi u Holandiji je privukao veliku pažnju.

U pitanju je Ferrari koji je proveo 26 godina pod vodom, nalazi se na otpadu, a youtuber Ratarossa želi da ga spasi, barem na neki način. Radi se o modelu Mondial 3.2 proizvedenom 1987. godine, koji je ukraden 1994. godine, a muškarac koji ga je ukrao na kraju ga je gurnuo s pristaništa u vodu.

Automobil je otkriven tek nedavno te je izvučen na površinu, a zatim se u priču uključio Ratarossa. On je zaljubljen u Ferrarijeve automobile i strastveno spašava zapuštene primerke, a ne namerava da odustane ni od ovog, iako se radi o vozilu "spremnom" za presu s obzirom na činjenicu da mu je voda nanela veliku štetu.

Jasno je da Ferrari više nikad neće biti u voznom stanju, ali postoji mogućnost da ga smesti u akvarijum s ajkulama i ribama. Takođe, spreman je da sasluša i druge predloge, a jedna od mogućnosti jeste da automobil postane eksponat u muzeju.

Izvor: Klix.ba

Foto: arhiva / Facebookčitanja : 345Komentari