home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW reklama

Na društvenim mrežama se pojavio snimak reklame koju je navodno napravio uvoznik BMW-a za Češku.

Video prikazuje uplašenog mladog polaznika auto-škole koji se muči s parkiranjem, dok njegov instruktor ne može da sakrije nezadovoljstvo. Mladić čak ne zna ni da "iz prve" zatvori vrata na automobilu za obuku i posramljen je zbog svoje nespretnosti.

Međutim, čim je izašao iz stare Toyote auto škole, mladić na praznom parkingu uoči novi BMW serije 4 s pogonom na sva četiri točka. BMW ga pozove da se provoza, mladić prihvati poziv i transformiše se u brutalnog majstora brzine i drifta. Na iznenađenje instruktora...

Pritom "Donutse" ne ispisuje na za to predviđenoj stazi nego na parkingu, doduše praznom. Ideja reklame je jasna: BMW omogućava svima da uživaju u vožnji, dakle sve zavisi o automobilu.

Ali, ta ideja se nije dopala gledaocima, pogotovo zato što je uvreženo mišljenje da su vozači BMW-a najbezobzirniji na putu. Često se optužuje za nepoštovanje drugih učesnika u saobraćaju, pri čemu neki idu tako daleko da bahate vozače smatraju fenomenom marke BMW.

Prema reklami nisu bili blagonakloni čak i neki vozači BMW-a koji su mišljenja da će ovakav oglas samo produbiti predrasude i satanizaciju onih koji istinski vole i uživaju u BMW-u. Pogledajte i recite da li su u pravu.

Izvor: Radiosarajevo.ba

Foto: screenshot YouTubečitanja : 1263Komentari