home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Zatvor

Belgijski sudija je osudio 34-godišnjeg vozača, koji je prethodno na svoje ime uspeo da dobije 77 kazni, na strožu zatvorsku kaznu od tražene. U zatvor mora na tri godine, a doživotno mu je zabranjena vožnja, piše Revija HAK.

Vozač iz Sint-Denijs-Westrema u blizini Genta u Belgiji je seo za volan svog automobila 2019. godine iako je u tom vremenu imao sedmogodišnju zabranu vožnje. Samozaposleni električar je bio na putu prema, kako je rekao: velikom kupcu koga jednostavno nije mogao da odbije.

Sedanjem za volan uprkos zabrani vožnje, raznim prekršajima zbog brze vožnje, vožnjom pod uticajem i bez dokumenata skrivio je gotovo sve moguće prekršaje u poslednjih deset godina. Sve to mu je donelo sedmogodišnju zabranu vožnje. Čovek je tvrdio da od tada nije vozio automobil i da je koristio sestru kao vozača i taksi službu. Osim jedanput, kada je automobilom krenuo prema mestu Evergemu. Zbog tih činjenica je kažnjen s 8.000 evra, plus godinu dana zatvora.

Međutim, sudija je utvrdio da je to premalo. Sud je muškarca osudio na tri godine zatvora, nakon čega je muškarac odmah uhapšen. Uz novčanu kaznu od 45.000 evra, mora da plati još 8.000 evra kazne i više ne sme voziti automobil tokom celog života.

– On predstavlja veliku opasnost za bezbednost na putevima – rekao je sudija, te dodao:

– Ovo je rezultat godina ignorisanja svoje lične odgovornosti.

Izvor: Revijahak.hrčitanja : 324Komentari