home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izvor : Danas.rs

Devet glavnih naplatnih rampi sa najintenzivnijim saobraćajem u zemlji, u ponedeljak u 13 sati pustiće u rad uređaje za elektronsko plaćanje odnosno plaćanje bez zaustavljanja.

 (Dalje)Izgleda da još nije kraj preokretima u priči o sudbini švedskog Saaba, koji se nalazi u vlasništvu američkog General Motorsa.

 (Dalje)

Izvor : rts.rs

Predsednik Srbije Boris Tadić doputovao je danas u iznenadnu posetu fabrici „Fijat” u Torinu, gde je razgovarao sa predsednikom Grupe „Fijat” Serđom Markioneom.

 (Dalje)

Žiri Asocijacije automobilističkih novinara Srbije (AANS) i ove godine bira Automobil godine u Srbiji.  

 (Dalje)

Češka Škoda je u novembru prodala 26 odsto više vozila nego u istom mesecu lane.

 (Dalje)


Preuzeto sa : Pressonline.rs

Država dopušta domaćim naftašima da na evrodizelu zarađuju 15 dinara po litru, zbog čega je ovaj derivat u Srbiji najskuplji u regionu

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM) je saopštio da će zatvoriti švedski Saab, koji je u vlasništvu te kompanije.

 (Dalje)

Opel će predstaviti električno vozilo, manji SUV, mini-automobil i hibridne modele u narednih pet godina kao deo kampanje koja bi trebalo da osveži i unapredi proizvodnu liniju ovog proizvođača, izjavio je direktor GM Europe, Nik Reili.

 (Dalje)

Kineska kompanija "Briljans automotiv", dugogodišnji partner nemačkog BMW-a, saopštila je da pregovara sa japanskom "Tojotom" o široj tehnološkoj saradnji i mogućem formiranju zajedničkog preduzeća za izradu manjih kombi vozila.

 (Dalje)

SEAT i Šakira su potpisali ugovor o saradnji po kome će proizvođač automobila postati glavni sponzor predstojeće evropske turneje ove pop zvezde. Ovaj ugovor povezuje mladoliki, sportski imidž brenda SEAT sa muzičkim talentom Šakire, koja trenutno uživa u velikom uspehu svog poslednjeg albuma ‘She Wolf’.

 (Dalje)

Britanski Climax Cars je potvrdio da će proizvodnja njihovog modela Sports Racer startovati početkom 2010. godine, što u praksi znači da će se prvi primerci na putevima pojaviti tokom narednog proleća.

 (Dalje)

Novac naplaćen kažnjavanjem učesnika u saobraćaju, po novom zakonu, dobijaće MUP, lokalne samouprave i Agencija za bezbednost saobraćaja, izjavio je danas šef Odseka za bezbednost saobraćaja u Ministarstvu za infrastrukturu Demir Hadžić.

 (Dalje)

Dobra najava za Kijin novi model, koji kod nas dolazi u martu iduće godine

 (Dalje)

Američka prodaja automobila porašće 20 odsto u 2010. godini, zahvaljujući većoj potražnji i jačem kreditnom tržištu, budući da industrija počinje oporavak od najgore godine u poslednje tri decenije, pokazala je najnovija analiza Centra za istraživanja razvoja automobilske industrije (CAR) u Mičigenu.

 (Dalje)

Izvor : Blic.rs

Visoka delegacija italijanske kompanije „Fijat“ doći će u Beograd posle 20. decembra i predstavnicima Vlade Srbije predstaviti svoj biznis plan i uložiti prvih 100 miliona evra kao deo uloga u novu auto-industriju, saznaje „Blic“.

 (Dalje)