home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
čitanja : 908Komentari

Kada bi ovo nosilo ime "Klio" i kada bi imao cenu kao ono što se danas prodaje pod imenom "Klio", ja bih rekao da je "Klio" bez dileme najbolje vozilo B segmenta. Ne kažem to zbog dizajna ( npr. zato jer Kaptur ima kvaku zadnjih vrata gde i vecina kola ili zato jer su mu dnevna svetla locirana na drugom mestu), vec zato jer ovo vozilo nudi minimum prostotra za 4 osobe i prtljag, a jos uvek nudi i "gradsku dužnu" kola, mogućnost da "napadne" trotorar čiji je ivičnjak malo viši od 12 cm, a nudi i motore dostojne uglavnom gradskih vozila. Steta samo za malo starije menjace. Doduse i oni su "na liniji" gradskog malisama - gradski, 5 brzina, a ne za auto put.
Steta zapravo samo za cenu,jer je nebitno što se ne zove "klio".
Šteta da nema i dizel od oko 110 ks sa manuelnim menjačem (a mislim da nema),što ga i u tom delu ( ali samo u višem cenovnom rangu ) čini malo inferiornim u odnosu na slična, ali vangradska vozila. U osnovi, oko 90 konja ( benzinskih i dizelskih ) mu je ok za gradske potrebe

Autor nulta emisija 02 Nov 2013, 13:30

Jedini razlog sto nam trebaju ovakvi terenci, je sto su svi proizvodjaci poceli da stavljaju sve vece i vece felne, i da spustaju automobile sve nize i nize, a ulice ostale iste.

U sustini obavlja posao, i izgleda zaista lepo, ali nije nista "terenskiji" od npr jedne pande ili c3, Sandera koji su u startu visoki automobili.

Autor Fordovac 03 Nov 2013, 00:15