home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Poznati turski pop-pevač Metin Senturk, novi je apsolutni rekorder u vožnji automobila za slepe. On je, na pisti aerodroma u gradu Urfi, vozio automobil "ferari F430" brzinom od 292,89 kilometara na čas.

 (Dalje)Ovogodišnji Međunarodni sajam automobila, koji se u Njujorku održava od 2. do 11. aprila, biće do sada najveća smotra "zelenih" automobila.

 (Dalje)

Renault je novi model Wind, odnosno roadster-coupe verziju svog gradskog modela Twingo, zvanično predstavio prošlog meseca na Salonu u Ženevi, a u međuvremenu su objavljene i njegove cene na britanskom tržištu.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)

VIDEO I  : Chevrolet Cruze RS

 (Dalje)

Subaru of America je na Salonu automobila u Njujorku, sem osvežene 2011 Impreze WRX, javnosti prikazao i unapređenu 2011 Imprezu WRX STI koja će biti dostupna i kao hatchback sa 5 vrata ali i kao sedan.

 (Dalje)


Oakley Design Porsche Panamera raspolaže sa V8 turbo motorom koji sada razvija 580 konja, ubrzanje od 0 do 60 milja na sat (96 km/h) iznosi manje od 4 sekunde, dok je najveća brzina više od 320 km/h.

 (Dalje)

VIDEO I

 (Dalje)


Premijere na ovogodišnjem Salonu automobila u Njujorku su i dve nove verzije Hyundaijeve Sonate – ekonomičnija hibridna i sportska turbo varijanta.

 (Dalje)

VIDEO : Ford Focus RS500

31 Mar 2010 - 18:32 Video Link

Ford će na Salonu u Lajpcigu i zvanično predstaviti još snažniji Focus RS500, čiji petocilindrični 2,5 litarski turbo motor sada razvija 350KS i 460 Nm.

 (Dalje)

Lincoln MKZ Hybrid

31 Mar 2010 - 13:53 Noviteti, Video Link

Ovogodišnji Salon automobila u Njujorku je i mesto gde će svetsku premijeru doživeti i hibridna varijanta Lincolnovog sedana MKZ.

 (Dalje)

Pored najavljenih produženih verzija Mercedesove E klase i novog Audija A8, naredni Salon automobila u Pekingu (25. april – 2. maj) će iskoristiti i bavarski BMW da kineskoj javnosti premijerno prikaže produženu seriju 5 Li.

 (Dalje)

Više o Amaroku možete pročitati OVDE.