home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mini E Race na elektropogon je stazu Nirburgring prešao u vremenu 09:51.45 minuta, postigavši maksimalnu brzinu od 187 km/h. Za volanom je bio Thomas Jäger, bivši DTM vozač i šampion Mini Challenge-a za 2006.Nakon Salona u Ženevi i Njujorku (i našeg BG CAR SHOW-a), red je došao na AMI (Auto Mobil International) Salon automobila u nemačkom Lajpcigu, gde će od 10. do 18. aprila biti prisutno 460 izlagača.

 (Dalje)

VIDEO : Citroen AirCross

9 Apr 2010 - 16:26 Video Link

Više o Citroenu AirCross možete pročitati OVDE

Pored restilizovanog Audija TT, Audija Q7 sa novim motorima, novog BMW-a serije 5 Touring i Ford Focusa RS500, svoju premijeru na Salonu automobila u nemačkom Lajpcigu (10. – 18. april) doživeće i redizajnirani Volkswagen Touran.

 (Dalje)

Ferrari će krajem aprila (na Salonu automobila u Pekingu) i zvanično predstaviti novu verziju sadašnjeg 599 – model 599 GTO (Gran Turismo Omologato), a sve kao počast legendarnom Ferrariju 250 GTO.

 (Dalje)

Brazilska filijala General Motorsa je objavila prve zvanične slike i detalje o redizajniranoj verziji malog sedana Chevrolet Classic, koji će u brazilske prodajne salone stići u narednih nekoliko dana, dok će Argentinci morati da se strpe do maja.

 (Dalje)

Najnoviji sportski Ford Focus RS500 (broj u imenu znači da se radi o limitiranoj seriji od 500 komada) je praktično već rasprodat, i to samo 12 sati nakon objavljivanja prvih informacija i slika i uprkos činjenici da nije saopštena ni njegova cena.  

 (Dalje)

 (Dalje)