home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Stark Cybertruck

Ovaj projekat je bio veliki izazov za našu firmu. Svesni svih nepoznanica koje je nosio sa sobom, uspeli smo da ga iznesemo do samog kraja. Sa stručnom i osposobljenom ekipom koju imamo u Starku, nismo ni sumnjali da projekat nećemo realizovati u potpunosti. To je rekao Mario Ćorić, direktor firme Stark Solutions iz Mostara, piše 24sata.hr.

Od postojećeg automobila Ford Raptor F150 ekipa iz grupacijske firme, prevođena Ćorićem kao vođom projekta i Milom Marić kao glavnom inženjerkom, osmislila je tranformaciju Raptora u Cybertruck.

"Pored izazova velika motivacija u radu nam je bila pokušaj da napravimo nešto što do sada nismo napravili. Situacija s Covid-19, nažalost, prolongirala je prvobitne planove od četiri na osam meseci. Čitav proces transformacije je ispratila ekipa SyncMedia te uskoro izlaze dvei-tri epizode kroz koje će biti prikazan tok projekta, rastavljanje, izrada, sastavljanje i sama predaja naručiocu", rekao je Ćorić.

Stark Cybertruck

Iako se Teslin Cybertruck kreće na električni pogon, u čiju efikasnost ćemo se uveriti za koju godinu, mostarski brat blizanac ipak ostaje veran klasičnom pogonu na fosilna goriva.

"Meni lično ovo čini ogromno zadovoljstvo jer je jedan od ciljeva Starka postati prototipna proizvodnja te da možemo odgovoriti na bilo koji zahtev tržišta, a realizacijom ovog projekta dokazali smo sami sebi da možemo nastaviti da radimo u tom smeru. Uz primarnu proizvodnju terminala dobio sam pitanje: ‘Da li možete napraviti Cybertruck?’, nakon čega sam sa svojim timom doneo odluku da prihvatimo ovaj izazov te da ćemo ga izneti do samoga kraja", rekao je Ćorić te nastavio:

"U budućnosti se nadam proširenju postojeće proizvodnje te zapošljavanju dodatnog kadra potrebnih ljudi i, naravno, novim izazovima kao što je bio ovaj projekat", zaključio je Ćorić.

Izvor: Radiosarajevo.ba / 24sata.hr

Foto: SyncMediačitanja : 1384Komentari