home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mao Mao

Ne spavaju baš sve mačke - predu i jedu - po ceo dan, neke od njih zarađuju novac pozirajući pred blicevima fotoaparata.

Ukoliko do sada niste videli ni jedan ovakav slučaj, onda je vreme da upoznate Mao Mao, predivnu mačku koja radi kao profesionalni automobilski model. Dvogodišnja britanska kratkodlaka mačka iz kineskog Čungkinga, poznata po tome što zarađuje između 775 i 1.550 dolara po pojavljivanju i svom usponu do samog trona automobilskog sveta.

Mao Mao

Mao Mao je uspela u svetu glamura, međutim, njen put je bio sasvim slučajan. Vlasnik ove životinje, Ženg, koji radi u automobilskoj industriji, postavio je svoju ljubimicu slučajno na jedan od svojih automobila tokom sajma automobila. Ovo je privuklo sve posetioce koji su zahtevali da poziraju sa zvezdom i dobiju autogram.

Mao Mao od tada privlači publiku gde god da krene. Umiljata mačka ubrzo je postala viralna pojava na socijalnim medijima, donoseći veću publiku brendovima za koje pozira. Snalažljiva u potpunosti, Mao Mao pozira savršeno na bilo kom modelu na koji je njen vlasnik postavi tog dana. Ona takođe nosi svoje kostime dizajnirane posebno za nju, bez bilo kakvih problema ili briga na ovom svetu.

Prema navodima, ova krznena manekenka pozira tri do četiri puta mesečno, skupljajući veliku sumu na kraju meseca. U zamenu za njen rad, Mao Mao je preplavljena predivnom i najkvalitetnijom mačijom hranom, posebno kreiranim komadima odeće i tonama pažnje, kako jednoj pravoj divi dolikuje. Dodatno, zbog pufnaste pojave i njenih kristalnih očiju, Mao Mao definitivno zaslužuje svaki momenat svoje slave u svetu automobila.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 953Komentari