home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi krugovi

Imotski je poznat kao mesto s najviše Mercedesa u odnosu na broj stanovnika, ali jedan Audi je privukao svu slavu.

A kad kažemo "najviše", to svejedno znači da neki voze i automobile koji nisu izašli iz Mercedesa. Ponekad idu korak dalje pa biraju glavne rivale - BMW i Audi. A kad je potonji u pitanju, pojedini vlasnici žele da svoju ljubav prema Audiju pokažu na poseban način, piše Index.hr.

Konkretni vlasnik iz Imotskog je odlučio da to pokaže kroz "blago" doterani logo marke. Audi je sada i bukvalno postao gospodar prstenova, a stari model je brojem prstenova pretekao i najekskluzivniji A8. U svakom slučaju, ovakav primerak će kod pojedinih prolaznika sigurno izazvati odobravanje, zar ne? Uostalom, ova fotografija je na Squatting Slavs in Tracksuit stekla veliku slavu i brojne lajkove.

Mercedes 2107

S tim u vezi moramo iskoristiti priliku za još jedan fantastičan primer. Sloveni možda teže Zapadu i time žele da pokažu da su uspeli, ali se korena ne stide.

Mercedes Lada

Tako je i ovaj vlasnik uspeo da dogura do prestižnog Mercedesa, ali je onda odlučio da ga personalizuje Ladinim oznakama. I kao što priliči, za pričvršćivanje pločice nije mu bio potreban lepak.

Izvor: Index.hr

Foto: Squatting Slavs in Tracksuits/Facebookčitanja : 6627Komentari