home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VW Virtus

Zamislite ovo - sunčan je dan, a vi preuzimate svoj potpuno novi automobil. Ali za nekoliko minuta, prednji deo je smrskan i auto leži dijagonalno na putu. To je upravo ono što se dogodilo kupcu automobila u Indiji, koji je preuzeo novi sjajni automobil ispred salona.

Salon Volkswagena u Rajahmundryju u Indiji, naime, bio je mesto dramatičnog incidenta u kojem je razbijen novi zlatni Virtus - pristupačna limuzina s četiri vrata za tržišta u razvoju poput Indije. Nažalost, novi automobil je izgubio svoj sjaj samo nekoliko trenutaka nakon što je napustio salon, nakon što je pao s povišenog zidića salona dva metra na obližnju ulicu.

Uprkos težini pada, šteta na VW Virtusu nije velika kao što se moglo očekivati, navodi Jutarnji.hr. Međutim, automobil će biti potrebni novi prednji branik i neke komponente oslanjanja. Fotografije sugerišu da se vazdušni jastuci nisu aktivirali.

RushLane, koji piše o incidentu, izrazio je zabrinutost oko lakoće dobijanja vozačke dozvole u Indiji.

VW Virtus

Budući da mnogim mladim vozačima nedostaje odgovarajuća obuka i iskustvo, ovakve nesreće su tamo nažalost veoma česte. Iako se nadamo da je vozač VW Virtusa bio vezan sigurnosnim pojasom i izbegao povrede, takođe je moguće da je automobil bio prazan u trenutku nesreće, ako je neko zaboravio pravilno da zategne ručnu kočnicu.

Nesrećni VW je izvučen dizalicom uz pomoć prolaznika. Nadajmo se da će osiguranje pokriti troškove popravake i da će novi vlasnik sigurno uživati na putu još mnogo kilometara bez daljnjih problema.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Screenshot / RushLanečitanja : 4867Komentari