home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vozač BMW-a

Do nesvakidašnjeg događaja u austrijskim Alpima je došlo nakon što je 77-godišnji vozač BMW-a pogrešno skrenuo i završio na planinskoj stazi.

Kako izveštavaju lokalni mediji, situacija se desila na planinarskoj stazi nedaleko od jezera Wolfgang u reginu Salzkammergut. Kao što pokazuju fotografije vatrogasne ekipe iz Sankt Gligena, vozač ima veoma dobar ukus kada su automobili u pitanju, ali mu snalaženje u prostoru nije najjača strana.

On je vozeći gotovo 500 KS snažni karavan Alpina B3 slepo pratio navigaciju pa je na putu do odredišta zaglavio na planinarskoj stazi, navodi Index.hr.

Iako su mu planinari signalizirali da se zaustavi, vozač nije odustajao te je nastavio da sluša uputstva navigacionog sistema sve dok se nije zaglavio između stene i ograde. Od pada u ponor ga je zaštitila upravo ograda, ali je pritom oštetio automobil.

Vozač BMW-a

Na mesto incidenta je ubrzo stigla i policija. Alkotestirali su vozača i utvrdili da nije konzumirao alkohol. Svejedno je dobio kaznu za nepoštovanje saobraćajnih znakova.

Čim je auto oslobođen, vraćen je vozaču te je on mogao da nesmetano nastavi put.

Izvor: Index.hr

Foto: Vatrogasci St. Gilgenačitanja : 679Komentari