home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tek što su izbacili GT500 Aero 3 kit za Cayenne, nemački Gemballa je ponudio još jednu preradu ovog Porscheovog SUV modela – Tornado 750 GTS, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Japanska tjuning kuća Premier4509 (poznata po svojim aerodinamičkim paketima za Lamborghini Murcielago i Gallardo, kao i Bentley Continental GT i Aston Martin V8 Vantage) se setila i starog Ferrarija 360 Spider, čiji će novi body kit svim zainteresovanim biti dostupan još ovog meseca (mada za sada nije saopšteno i po kojoj ceni).

 (Dalje)

Tjuning kuća A.R.T. je na ovogodišnjem Salonu automobila u Dubaiju prikazala još jednu kreaciju na bazi Mercedesa G55 AMG. Pošto su pre nekoliko meseci za kupca u Dubaiju već pripremili jedinstveni model AS55K YAAS EDITION, sada je takođe na bazi G 55 AMG nastao i A.R.T. G Streetline.

 (Dalje)

BMW Motorsport je najavio da će od drugog kvartala sledeće godine privatnim timovima biti dostupan trkački BMW Z4 GT3 sa modifikovanom verzijom motora iz M3.

 (Dalje)

Prvi Fiatovi četvorocilindrični motor, koji će se od četvrtog kvartala 2010. godine proizvoditi u Chryslerovoj Global Engine Manufacturing Alliance fabrici Dundee, biće 1,4 litarski agregat namenjen Fiatu 500 za američko tržište.

 (Dalje)

Gemballa je doduše poznat po zaista brojnim modifikacijama Porscheovih modela, ali njihov model MIG U1 (naravno, u limitiranoj seriji) je kreacija na bazi Ferrarija Enzo i namenjen je njihovom novom distributeru u Dubaiju.

 (Dalje)

Mcchip-dkr Ford Focus RS

21 Dec 2009 - 17:27 Tuning Link

Fordov Focus RS (raspolaže sa 305KS i 440 Nm obrtnog momenta) je već nekoliko puta bio žrtva raznih tjuning kuća, ali je ovaj najnoviji u nizu možda i najzanimljiviji.

 (Dalje)

Predsednik Srbije Boris Tadić potvrdio je danas u Kragujevcu da je u Torinu video dva potpuno nova modela automobila koje će „Fijat” proizvoditi u pogonima kragujevačke „Zastave” koji će biti tržišno iznenađenje.

 (Dalje)

Tata Grande MkII

21 Dec 2009 - 15:06 Noviteti Link

Indijski Tata Motors je početkom 2008. godine na Salonu automobila u Nju Delhiju (New Delhi Auto Expo), između ostalog, javnosti predstavio i novi model nazvan Sumo Grande, koji je za modelsku godinu 2010. već doživeo i svoje prvo osveženje ali i promenu imena u Tata Grande MkII.

 (Dalje)

Kineska holding grupacija "Džili" je potvrdila da će okončati preuzimanje švedske kompanije "Volvo Automobili" početkom 2010. godine.

 (Dalje)

Švajcarski Protoscar je ovom slikom i kratkim saopštenjem najavio da će na narednom Salonu automobila u Ženevi (mart 2010.) predstaviti novu verziju svog elektroautomobila Lampo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 27 28 29  Sledeći»