home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanska "Tojota" prodala je u martu u matičnoj zemlji 204.514 vozila, što je za polovinu više nego u istom mesecu prošle godine.

 (Dalje)Budući da je promocija sve bliže, sve je više i novih špijunskih fotografija potpuno nemaskiranih primeraka novog Fiata Uno, koji bi po ranijim informacijama u Brazilu trebalo da ima zvaničnu premijeru sledećeg meseca.

 (Dalje)

Sa proizvodnih traka Opelove fabrike u Riselshajmu je pre nekoliko dana sišao jubilarni 200.000-ti primerak modela Insignia, premijerno predstavljen 2008. i nosilac titule Automobila godine 2009 u Evropi.

 (Dalje)

Volvo Cars Belgium je najavio da će učestvovati u 2010 Belgian Touring Car Series takmičenju (počinje već 11. aprila), i to BTCS trkačkom verzijom novog Volvoa S60.

 (Dalje)

Rapier SL-C

3 Apr 2010 - 08:55 Noviteti Link

Nakon godina razvoja, Rapier Automotive je počeo da prima narudžbine za svoj sportski auto SL-C sa centralno smeštenim motorom.

 (Dalje)

Landwind se na tržištu Starog kontinenta pojavio 2005. godine, ali se zbog problema sa bezbednošću veoma brzo i povukao.

 (Dalje)

Japanska prodaja novih vozila u fiskalnoj 2009. godini koja je završena u martu porasla je 10 odsto u odnosu na prethodnu, na oko 3,190 miliona jedinica, prvi put u poslednjih sedam godina, saopštilo je Udruženje japanskih prodavaca automobila u Tokiju.

 (Dalje)

Jeep® priređuje Camp Jeep, jedinstven vozački doživljaj namenjen posetiocima međunarodnog sajma automobila, 2010 New York International Auto Show, koji će se u periodu od 2. do 11. aprila održati u Jacob Javits Center-u.

 (Dalje)

Ovogodišnji Međunarodni sajam automobila, koji se u Njujorku održava od 2. do 11. aprila, biće do sada najveća smotra "zelenih" automobila.

 (Dalje)

Polestar Performance (stoji iza Volvo Swedish Touring Car Team-a) najavljuje svoj projekat ekstremne verzije najmanjeg Volvoa C30, nazvanog C30 Performance Concept Prototype.

 (Dalje)

Renault je novi model Wind, odnosno roadster-coupe verziju svog gradskog modela Twingo, zvanično predstavio prošlog meseca na Salonu u Ženevi, a u međuvremenu su objavljene i njegove cene na britanskom tržištu.

 (Dalje)

Građani koji žele pouzdano da utvrde poreklo i verodostojnost podataka vozila mogu to da učine u laboratorijama Auto moto saveza Srbije u Beogradu, Čačku i Somboru, objavljeno je na sajtu AMSS-a.

 (Dalje)


Mart i Beogradski sajam automobila za Mazdu u Srbiji i Crnoj Gori doneli su izuzetno uspešne prodajne rezultate: tokom prethodnog meseca, prodato je ukupno 141 vozila, što predstavlja porast od 93% u odnosu na isti mesec prošle godine.

 (Dalje)

Kompanija "Dženeral motors" (GM) saopštila je da je u martu povećala prodaju automobila i kamiona za 21 odsto u poređenju s istim mesecom lane.

 (Dalje)

Pred sudom u Vašingtonu, rukovodstvo nemačkog proizvođača automobila "Dajmler" priznalo je krivicu za korupciju i obavezao se da plati 185 miliona dolara za poravnanje.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 22 23 24 25 26 27 28 29  Sledeći»