home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Danas je za posetioce i zvanično otvoren Salon automobila u Parizu (za predstavnike medija su bila rezervisana dva dana – 30. septembar i 1. oktobar) koji će trajati do 17. oktobra.  

 (Dalje)Izvor : Novosti.rs

Dinamika, interaktivnost i konstantno držanje slušalaca u neizvesnosti, formula je kojom se izdanje "Automedija" nametnulo i zadobilo veliki broj "audio-zavisnika", "žednih" radio- programa jedinstvenog koncepta.

 (Dalje)

Sajt BurlappCars.com je objavio navodno prve zvanične slike nove generacije Toyotinog mališana Yaris, koji će se u prodaji pojaviti u drugoj polovini 2011.

 (Dalje)

Škoda je nedavno objavila da je prestala sa proizvodnjom dosadašnje verzije modela Octavia Tour (u stvari prva generacija Octavije koja se pojavila još 1996. godine i koja je i nakon dolaska druge Octavie 2004. ostala u ponudi).

 (Dalje)

VIDEO 1 : Highlights (Dalje)

U Nišu je 29.09.2010. god. otvoren novi prodajno-servisni centar Hyundai vozila u Srbiji. Objekat se prostire na 880 kvadratnih metara i sačinjava ga prodajni salon, savremeno opremljen servis sa magacinom rezervnih delova i kancelarijski prostor.

 (Dalje)

Pored POP concepta i evropske premijere nove Optime, Kia na Salonu autombila u Parizu predstavlja i koncept Sportage Mild Hybrid.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, Renault je na Salonu u Parizu i zvanično promovisao doteranu Lagunu treće generacije, modelske godine 2011.

 (Dalje)

VIDEO : Ford Focus ST

2 Okt 2010 - 09:14 Video Link

Više o novom Focusu ST možete pročitati OVDE.


Tjuning kuća Delta4x4 se pobrinula za atraktivniji izgled Volkswagenovog pick-up modela Amarok, dok pojačanje snage njegovog TDI dizel motora nije deo ove ponude.

 (Dalje)

SR Auto Group je opet doterao Audi R8 koji je ovoga puta nazvan R8 "Dioné" (pre toga je predstavljen SR Audi R8 Militar). (Dalje)

Američka filijala nemačkog BMW-a najavila je da će opozvati na tehnički pregled oko 200.000 luksuznih vozila u Severnoj Americi zbog popravke mogućeg problema sa izlivanjem tečnosti u sistemu za kočenje na različitim modelima vozila.

 (Dalje)

Kompanija "Iran Kodro", najveći proizvođač kola na Bliskom istoku, predstavila je svoj prvi hibridni automobil, objavili su lokalni mediji, navodeći da će se novo vozilo "samand LX" naći na tržištu u martu.

 (Dalje)

CAR SHOW u Kraljevu

1 Okt 2010 - 21:00 Salon Link

U Kraljevu (na sajamskom prostoru kraj Ibra, na samo 500 metara od strogog centra grada) se održava prvi sajam automobila pod nazivom KV CAR SHOW.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 28 29 30 31 32 33 34 35  Sledeći»