home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Prodaja automobila Toyota Motor Corp. u Kini premašiće prodaju u Evropi prvi put u istoriji.

 (Dalje)Na Salonu u Parizu Ford pored novog Focusa predstavlja još nekoliko noviteta.

 (Dalje)

Nemci su u decembru prošle godine sa Suzukijem sklopili dogovor o dugoročnom strateškom partnerstvu (Volkswagen je takođe preuzeo i skoro petinu akcija japanske kompanije), a jedan od rezultata te saradnje bi trebalo da bude i urbani crossover na bazi novog Suzukija SX4.

 (Dalje)

Peugeot je objavio francuske cene za svoj novi model 508, koji premijeru ima na ovogodišnjem Salonu u Parizu.

 (Dalje)

Italijanski „Fijat” će zatvoriti 2010. godinu s neto profitom, izjavio je uoči zvaničnog otvaranja Međunarodnog sajma automobila u Parizu izvršni direktor Serđo Markione, naglašavajući da se bolji dani očekuju posle industrijske krize i priprema za moguće udruživanje.

 (Dalje)

2011 Roush 5XR Mustang

1 Okt 2010 - 13:28 Tuning Link

Američki Roush je pripremio 2011 Roush 5XR Mustang, baziran na 2011 Mustang modelu sa novim 5.0L motorom.

 (Dalje)

Opel/Vokshol otvorio je pariski Sajam automobila (od 2.-17. oktobra) predstavljanjem sportskog koncepta GTC Paris i premijerom nove karavanske verzije Astre, Sports Tourera.

 (Dalje)

Japanska Toyota je najavila da planira da predstavi novi hibridni model u Evropi 2012. godine koji će se naći u proizvodnji u Toyota Motor Manufacturing France u Valensijenu, gde se već nekoliko godina proizvodi Yaris.

 (Dalje)

Nova „alfa romeo đulijeta“ je posle pet meseci od zvaničnog početka prodaje u Nemačkoj i Italiji, konačno stigla na naše tržište.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Parizu više proizvođača predstavlja svoja WRC vozila za sledeću sezonu svetskog prvenstva u reliju.

 (Dalje)

Hyundai je u saradnji sa nemačkom tjuning kompanijom Car Research & Development (CRD) za ovogodišnji Salon automobila u Parizu pripremio novu, atraktivniju verziju modela i20.

 (Dalje)

Dok se na Salonu automobila u Parizu održava svetska premijera novog Passata, Volkswagen je objavio i nekoliko novih crteža svog novog sedana srednje klase.

 (Dalje)


Više o Maseratiju GranTurismo MC Stradale možete pročitati OVDE.


Kompanija Inteza lizing će od 1. oktobra za zaposlene u državnoj administraciji smanjiti kamatne stope na lizing u dinarima.

 (Dalje)

Honda štand na ovogodišnjem salonu automobila u Parizu, koji traje od 2. do 17. oktobra, krasiće priznanje Euro NCAP Advanced za najbolju inovaciju u bezbednosti, kao i premijerno izložen najnoviji član hibridne Honda flote - šarmantni Jazz Hybrid.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 35  Sledeći»