home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Krajem 2009. godine, Mercedes-Benz je svoje prvo električno vozilo sa pogonom na gorive ćelije napravljeno u serijskoj proizvodnji, stavio na put sa F-CELL modelom B klase.

 (Dalje)Još početkom decembra 2010. je tokom testiranja na stazi Fiorano snimljen trkački Ferrari 458 GT2 koji će zameniti F430 GT2 u American Le Mans Series i FIA GT Championship-u.

 (Dalje)

Povodom predstavljanja novih modela i prezentovanja poslovne strategije na globalnom nivou za 2011. godinu, održana je u subotu konferencija na kojoj su prisustvovali predstavnici medija iz Srbije i dileri Peugeot vozila iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 (Dalje)

29. januara 1886. godine Karl Benz je podneo zahtev za patentiranje svog automobila sa tri točka. Od tada se taj datum smatra zvaničnim rođenjem automobila koji je juče, 29. januara proslavio svoj 125. rođendan. Mercedes-Benz je ovaj značajan jubilej proslavio svetskom promocijom nove, treće generacije modela SLK (oznake R172).

 (Dalje)

Nemački proizvođači automobila BMW, Porsche i Volkswagen su se našli u problemu. Rastuća potražnja za njihovim automobilima na kineskom i američkom tržištu dovela je do nedostatka delova koji se u njih ugrađuju pa će neki od njih naprosto morati da zaustave proizvodnju.

 (Dalje)

U svetu već sada živi sedam milijardi ljudi i svi žele da budu mobilni, odnosno da imaju svoje vozilo. Gradovima preti kolaps. Zato je sve više gradova koji ne dozvoljavaju ulazak autom u prenaseljene centre.

 (Dalje)

Romeo Ferraris Audi RS6

29 Jan 2011 - 18:45 Tuning Link

I italijanski tjuner Romeo Ferraris je vlasnicima Audija RS6 ponudio nekoliko paketa za povećanje snage njegovog V10 motora.

 (Dalje)

2011 JAC Eagle

29 Jan 2011 - 17:07 Noviteti Link

Još jedna vest iz Kine; tamošnja kompanija JAC je naime za novu prodajnu sezonu isvežila svoj SUV model Eagle.

 (Dalje)

BYD 3A

29 Jan 2011 - 17:05 Top secret Link

Kineski BYD (Build Your Dreams) priprema novi kompaktni model koji će zameniti već prilično ostareli BYD F3.

 (Dalje)

"Najbolji automobili 2011. godine": automobilski časopis "auto motor und sport" objavio je pobednike odabrane od strane čitalaca. Golf i Multivan dva su modela iz Volkswagena koja su ponovo zauzela prvo mesto. Dva druga mesta zauzeli su Volkswagen Polo i Sharan koji su zaokružili odličan rezultat.  

 (Dalje)

POLAR MOBIL, generalni zastupnik Saab-a za Centralnu i Istočnu Evropu predao je 10 vozila SAAB 9-5 predstavnicima EU u Budimpešti, za protokolne svrhe.

 (Dalje)

Euro NCAP testovi već su godinama merilo bezbednosti vozila dostupnih na evropskom tržištu. Početkom prošle godine u Euro NCAP-u su postrožili kriterijume pa tako za maksimalnu ocenu automobil mora imati 80% vrednosti kada je u pitanju sigurnost odraslih putnika, 75% kada su u pitanju mala deca i bar 40% pri proveravanju sigurnosti pešaka. Uz najbolje automobile stručnjaci iz Euro NCAP-a proglasili su i one najnesigurnije.

 (Dalje)

VIDEO I : Mercedes-Benz 125 Years Anniversary Clip

 
 (Dalje)

Novi Toyotin SUV model

29 Jan 2011 - 09:30 Top secret Link

Toyota priprema novi SUV model (manji od aktuelnog RAV4) koji bi na japanskom tržištu trebalo da se pojavi sredinom sledeće godine.

 (Dalje)

Evo i kratke vesti o prodaji Ferrarija i Maseratija tokom prošle godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 36 37 38  Sledeći»