home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO I (Dalje)Volkswagen je pripremio novi proizvodni plan u kojem je osnovni cilj nemačkog proizvođača da postane No.1 na tržištu do 2018. godine, uz razvoj većeg broja novih modela. Nakon što je objavljeno da će Audi biti zadužen za razvoj svih SUV modela Volkswagen Group i Porschea, VW je otišao korak dalje i priprema novu strategiju za Bugatti.

 (Dalje)

Izjašnjavanje radnika "Zastava automobila" o socijalnom programu počelo je jutros i za nepuna dva sata odazvalo se njih blizu 200, od ukupno oko 1.600, izjavila je Tanjugu direktor Direkcije za kadrovske i pravne poslove Margita Gavrilović.

 (Dalje)

Samo dan nakon onih odličnih špijunskih slika novog Picanta (u J. Koreji se prodaje kao Kia Morning), Kia je objavila prvi set zvaničnih fotografija (za sada bez fotki unutrašnjosti) nove generacije ovog gradskog automobila.

 (Dalje)

Prošle godine je Maruti Suzuki na Salonu u Nju Delhiju prikazao Suzuki R3, studiju koja je najavila novi kompaktni MPV model za Indiju, a koji će raspolagati sa tri reda sedišta.

 (Dalje)

Rumunska Dacia (u vlasništvu Renaulta) je tokom prošle godine uspela da u Francuskoj proda više od 100.000 svojih automobila.

 (Dalje)

Noblesse Honda CR-Z

4 Jan 2011 - 08:46 Tuning Link

Hondin hibridni model CR-Z je prošao kroz obradu u još jednoj japanskoj tjuning kući.

 (Dalje)

Nova Renaultova limuzina se na evropskom tržištu zove Latitude, dok je za Bliski istok odabrano ime Safrane, koje je francuski proizvođač već koristio.

 (Dalje)

Uvoznik Renaulta za Srbiju (Renault.rs) na samom početku 2011. ima specijalnu ponudu za više modela ovog francuskog proizvođača.

 (Dalje)

Hyundai Motor Company je u Kini opet prodao rekordni broj vozila.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

U policijskim stanicama širom Srbije danas počinje izdavanje novih tablica za vozila i vozačkih dozvola, potvrđeno je Pressu u MUP-u. Procedura će biti ista kao do sada, a novina su registarske nalepnice i cena - dve dozvole, vozačka i saobraćajna, i nove tablice koštaće oko 4.400 dinara.

 (Dalje)

Branioci trofeja na Dakar reliju Karlos Sains i Siril Despre pobedili su na drugoj etapi ovog takmičenja.

 (Dalje)

Američki (EMC) Envision Motor Company je pred sam kraj prošle godine u SAD-u počeo sa prodajom rumunskog Logana sa elektropogonom.

 (Dalje)

Alfa Romeo je prošle godine proslavio 100-godišnjicu postojanja, a po nekim nezvaničnim informacijama deo proslave je trebalo da bude i promocija laganog i kompaktnog sportskog dvoseda 4C, do čega na kraju nije došlo.

 (Dalje)

Kako bi odgovorio na očekivani rast tražnje na tržištu, Volvo će u Švedskoj tokom ove godine zaposliti 200 novih radnika. U Volvou predviđaju da bi povećanjem radnih kapaciteta broj proizvedenih automobila po satu porastao sa sadašnjih 48 na 52.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 37 38  Sledeći»