home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kineska automobilska kompanija Bejing Automotive Industry Holding Corp. zainteresovana je za kupovinu poznatog italijanskog dizajnerskog studija Pininfarina.

 (Dalje)Nepoznata osoba ponudila je milion dolara na internet aukciji za automobil Peugeot 504, iranskog predsednika Mahmuda Ahmadinedžada, javili su državni mediji.

 (Dalje)

Od juče je prestala da važi desetogodišnja uredba o monopolu NIS-a i počela je liberalizacija tržišta naftnih derivata. Prvi put u istoriji Srbije, naftni derivati mogu slobodno da se uvoze. To znači da je slobodan uvoz visokokvalitetnog benzina i nafte, kao i slobodno određivanje cena. 

 (Dalje)

Trgovci "Fijatovim" akcijama na berzi u Milanu suočiće se u ponedeljak, 3. januara, sa "izuzetno uzbudljivim" danom. Naime, tada će investitori odrediti prvu vrednost deonica, formiranih posle najveće reorganizacije gigantske italijanske autkompanije u njenoj 111-godišnjoj istoriji.

 (Dalje)

Nakon promocije novog Chryslera 300C (prenijera ovog meseca na NAIAS Salonu automobila u Detroitu), na tržište će stići i njegova verzija sa Lancia znakom.

 (Dalje)

Dakar reli počeo je u Buenos Airesu i trajaće do 16. januara. Takmičari će za dve nedelje morati da pređu 9.584 kilometra po nepristupačnim terenima Argentine i Čilea.

 (Dalje)

Underground Racing je objavio prvi set fotografija svoje najnovije kreacije, čija je baza Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)

Sudeći prema poslednjim informacijama, Mitsubishi će do kraja 2012. godine "ugasiti" proizvodnju Colta u Holandiji. Mitsubishijeva fabrika u Holandiji osposobljena je za proizvodnju do 100.000 automobila godišnje, ali dosadašnja proizvodnja nije prelazila količine od 50.000 primeraka.

 (Dalje)

Nakon francuskog promotivnog videa, koji se pre vremena prošlog meseca pojavio na Youtube-u, evo i zvaničnih fabričkih rendera (doduše, ne baš kvalitetnih) koji pokazuju novu, treću generaciju Mercedesovog modela SLK.

 (Dalje)

U haosu koji već duže vreme vlada u Meksiku, jedna industrijska grana je pronašla priličnu korist. Naravno, radi se o firmama koje sklapaju i prodaju blindirane automobile.

 (Dalje)

Citroen C4 vs DS3

1 Jan 2011 - 12:07 Vesti Link

Pritisak na Citroenu da ponovi uspeh  

Sven Smits, Citroenov tim menadžer kaže da su u timu svesni da je na njima velika odgovornost jer odlazeći model C4 sa kojim su razvalili protivnike dobija svog naslednika DS3 koji mora da opravda očekivanja.  

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 36 37 38