home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

General Motors je u Brazilu predstavio obnovljeni Chevroletov hatchback Celta i sedan Prisma, modelske godine 2012.

 (Dalje)Uprkos teškoj godini za auto-industriju, francusko-japanska alijansa kompanija Renault i Nissan prodala je ukupno 7.276.398 vozila, što predstavlja rast od 19,6 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

 (Dalje)

Nemački EDAG će početkom marta, na tradicionalnom Salonu automobilu u Ženevi, izložiti Light Car koncept vozilo, viziju gradskom automobila sa elektropogonom.

 (Dalje)

BMW je po nezvaničnim informacijama na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu trebalo da prikaže i najjači dizelaš u Mini porodici – Mini Cooper SD, ali se to tada nije desilo.

 (Dalje)

VIDEO I : Chevrolet Camaro Convertible (Dalje)

Sem obradom Rolls-Royca Phantom, japanski tjuner Wald International ovih dana pažnju privlači i modifikacijom hibridnog Lexusa LS600h.

 (Dalje)

Obeležavajući 60-godišnjicu već odavno legendarnog modela Land Cruiser, Toyota je na britanskom tržištu lansirala posebne, 60th Anniversary edicije modela Land Cruiser i Land Cruiser V8.

 (Dalje)

Britanski Amari Design je najavio da razvija modifikovani Lamborghini Gallardo (nazvan Invidia edition), čiji će prototip biti završen u aprilu ove godine.

 (Dalje)

Nakon šire liste kandidata za izbor Svetskog automobila 2011. godine ("2011 World Car of the Year"), sada je objavljena i lista od 10 finalista.

 (Dalje)

Brabus vlasnicima Mercedesa S 350 Blue Tec nudi i Eco Power Xtra D6S kit za pojačanje njegovog motora, koji sada raspolaže sa 40.5 kW/55KS i 70 Nm više (zadovoljava Euro 6 standard).

 (Dalje)

Chevroletov nagrađivani model Cruze – a sada i osvajač titule na World Touring Car Championshipu (WTCC), dodatno će ove godine ojačati svoju poziciju na tržištu kada se u proleće u prodaji nađe njegova nova, hatchback verzija sa 5 vrata.

 (Dalje)

Prilikom prošlogodišnjeg predstavljanja obnovljenog Continentala GT (tada je njegov 6,0 litarski W12 motor pojačan na 575KS i 700 Nm), Bentley je najavio da će se u ponudi ovog modela naći i V8 motor.

 (Dalje)

Srbija će pregovarati sa Ruskom Federacijom da joj odobri kontigent za bescarinski izvoz automobila proizvedenih u zajedničkoj fabrici sa italijanskim Fijatom u Kragujevcu, najavio je danas ministar ekonomije Mlađan Dinkić.

 (Dalje)

Aktuelni šampioni u obe konkurencije danas su skinuli pokrivač sa svog modela RB7 kojim planiraju da nastave pobednički niz i ove godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 31 32 33 34 35 36 37 38  Sledeći»