home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Odvojite vreme za jedinstveni Toyota doživljaj vožnje.

 (Dalje)Prototip automobila sa detektorom za alkohol koji koristi automatske senzore da odredi spremnost vozača da se otisne na put, mogao bi da spasi hiljade života, ali će masovna upotreba biti moguća tek za desetak godina.

 (Dalje)

Počela su testiranja i za bajkove koji će se voziti tokom sezone u MOTO GP šampionatu.

 (Dalje)

Ako uzmemo testove u obzir

Posle drugog dana testiranja bolida u Valensiji, španac Fernando Alonso postavio je najbolje vreme i oduvao Sebastijana Fetela koji je dan ranije odvozao najbrži krug.

 (Dalje)

Na naše tržište su stigle prve Lade 4x4, odnosno popularne Nive sa ekološkim Euro 5 agregatom.

 (Dalje)

Nakon rekordne 2010. godine, Hyundai-Kia Automotive Group (četvrti največi proizvođač automobila na svetu) nastavlja sa odličnom prodajom i na početku 2011.

 (Dalje)

Fudži teška industrija (FHI) i Subaru tehnika internešenel (STI) sačinili su strategiju Subaru u moto-sportu za 2011. godinu i predstavili plan aktivnosti.

 (Dalje)

Great Wall Hover M3

3 Feb 2011 - 09:00 Top secret Link

Kineski Great Wall je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Pekingu između ostalih noviteta pokazao i predprodukcijsku verziju modela Hover M3 (proterensku verziju modela Phenom), a u međuvremenu su se pojavile i slike serijske varijante čija prodaja bi u Kini trebalo uskoro da startuje.

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM), drugi proizvođač kola na svetu i ruska grupa GAZ, potpisali su ugovor o montiranju novog manjeg automobila "ševrolet aveo" u fabrici Nižnji Novgorod, potvrdile su zajedničkim saopštenjem obe kompanije, navodeći da je početak proizvodnje planiran za sredinu 2012. godine.

 (Dalje)

Lexus će na predstojećem Salonu automobila u Čikagu (2011 Chicago Auto Show) posetiocima predstaviti i modifikovanu verziju hibridnog modela CT 200h.

 (Dalje)Nova Honda Civic

3 Feb 2011 - 00:44 Top secret Link

Nakon što su početkom januara na Salonu automobila u Detroitu (2011 North American International Auto Show) javnosti premijerno prikazani Honda Civic concept sedan i Civic Si concept coupe, sada je tokom transporta snimljena i serijska verzija Civica sedan.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  Sledeći»