home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Britanski list Fajnenšel tajms beleži da je generalni direktor Fijata Serđo Markione izazvao pravu političku buru u domovini, izjavom da bi sedište kompanije mogao da premesti iz Torina u SAD.

 (Dalje)Musketier Citroen C3

7 Feb 2011 - 09:30 Tuning Link

Nemačka tjuning kuća Musketier je nedavno predstavila dorađeni Citroen DS3 sa dodatkom Tiburon u svom imenu, a njihova poslednja kreacija je ovaj modifikovani Citroen C3.

 (Dalje)

2011 Tata Manza

7 Feb 2011 - 09:00 Noviteti Link

Tata Motors indijskim kupcima od 7. februara nudi obnovljeni Manza saloon, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Nemački CoverEFX u svojoj ponudi ima i paket za doterivanje Minija Cooper S JCW.

 (Dalje)

"Hondin" automobil "fit" bio je u januaru najprodavanije vozilo u Japanu prvi put od decembra 2007., nadmašivši "Tojotin" hibridni model "prijus", koji se nalazio na čelu liste 19 meseci uzastopno do decembra minule godine, da bi prošlog meseca pao na treće mesto.

 (Dalje)

U januaru ove godine saobraćajna policija kaznila je 1.463 vozača u Srbiji zbog telefoniranja za vreme vožnje. Tokom prošle godine iz istog razloga kažnjeno je 21.525 vozača. Najveći broj je platio kaznu od 5.000 dinara, ali ima i onih koji su kažnjeni oštrije.

 (Dalje)

Nissan i Mazda su krajem januara u zajedničkom press saopštenju najavili proširenje saradnje, koje se odnosi i na Mazdin MPV model Premacy (u Evropi Mazda5).

 (Dalje)

Poljski automobilista i vozač F1 tima Reno, Robert Kubica, doživeo je nekoliko fraktura nakon udesa na reli trci u Italiji, prenose svetski mediji.

 (Dalje)

VIDEO I : "Hypnotize"


 (Dalje)

Premijera naslednika Lamborghinija Murcielago je sve bliže, a skoro mesec dana pre promocije na Salonu automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta), iz Lamborghinija je stigla i ova "zvanična špijunska slika" dugo očekivanog i dugo najavljivanog Aventadora LP700-4.

 (Dalje)

Poverenje se teško stiče i lako gubi, ali uprkos problemima sa kojima se automobilska industrija susreće iz dana u dan, čini se da se kotira više nego dobro među potrošačima

 (Dalje)

Žena u WRC-u

6 Feb 2011 - 12:47 Vesti Link

A mi mislili da je to muški sport...

Legenda relija i najuspešnija žena u reli takmičenjima, Mišel Muton je preuzela menadžersko mesto u WRC organizaciji.

 (Dalje)

Hurst HEMI Hauler

6 Feb 2011 - 09:48 Tuning Link

Američki Hurst Performance Vehicles je najavio modifikovanu varijantu pick–up mkodela 2011 Regular Cab Sport R/T RAM 1500.

 (Dalje)