home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Sem budućeg modela 508 SW sa povišenim klirensom i pogonom na sva četiri točka koji će se najverovatnije zvati 508 SW Outdoor (njegova premijera se očekuje u septembru ove godine, na Salonu u Frankfurtu), Peugeot na bazi 508-ice planira i kupe sa četiri vrata.

 (Dalje)Držаvni sekretаr Ministаrstva životne sredine Bojаn Đurić kaže da će ekološka taksa na nova vozila iznositi 12.000 dinаrа po toni vozilа.

 (Dalje)

Iz Hyundaija su nedavno i zvanično potvrdili da će se njihov novi model u D segmentu na evropskom tržištu zvati i40, a u međuvremenu je objavljena i prva oficijelna slika njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

BMW i "Pežo - Sitroen" udruženim snagama rade na unapređenju štedljivih i ekološki prihvatljivih modela.

 (Dalje)

SEAT Alhambra pobeđuje u kategoriji najboljeg MPV vozila iz uvoza na godišnjoj dodeli nagrada magazina „auto motor und sport“

 (Dalje)

Renoov inovativni izduvni sistem izgleda daje dobre rezultate. Poljak, Robert Kubica, postavio je najbolje vreme tokom trećeg dana testiranja.

 (Dalje)

Originalni Mini koji je pobedio na reliju Monte Karlo i Mini WRC našli su se na ulicama grada u kome se održava najpoznatiji reli na svetu.

 (Dalje)

Posle skoro četiri godine od njegove premijere, Volkswagen će na predstejećem Salonu automobila u Ženevi predstaviti i redizajniranu verziju kompaktnog SUV modela Tiguan (do sada je širom sveta isporučeno oko 572.000 primeraka).

 (Dalje)

Mazda je saopštila da je proizvela jubilarni, 900.000-ti primerak modela MX-5.

 (Dalje)

Jačajući svoje uverenje da je potpuna hibridna tehnologija ključ održive mobilnosti u budućnosti, Toyotin štand na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi biće posvećen Toyotinoj paleti sofisticirane Hybrid Synergy Drive ® tehnologije.

 (Dalje)

Masa spalio bolid

4 Feb 2011 - 11:38 Vesti Link

Izgleda da je previše jurio...  

Tokom prvog dana testiranja, brazilac Felipe Masa uspeo je da zapali novi Ferarijev bolid u pravom smislu te reči. Posle svega dvanaest odvozanih krugova, na bolidu se pojavio plavičasti dim a potom i buknula vatra koja je naterala masu da se zaustavi i zbriše iz automobila. 

 (Dalje)

Francuska grupa "Reno" najavila je da će uložiti 5,7 milijardi evra (7,8 milijardi dolara) u modernizaciju i povećanje kapaciteta do 2013. godine, od čega će 40 procenata biti investirano u pogone u Francuskoj.

 (Dalje)Audi priča o uspehu nastavlja se i ove godine prema anketi čitalaca u izboru Najboljih automobila 2011., koju svake godine sprovodi specijalizovani, nemački automobilski časopis Auto motor und sport (AMS).

 (Dalje)

Italijanski Aznom je kreirao dve specijelne verzije Audija A1, nazvane Blade i Goldie.

 (Dalje)