home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

U planu i MG crossover

28 Feb 2011 - 09:23 Top secret Link

MG je nedavno saopštio da će se model MG6 hatchback na britanskom tržištu pojaviti sredinom aprila ove godine, a sada se najavljuje i njihov novi crossover.

 (Dalje)Nakon što je kupcima već ponudio Lancer Juro i Outlander Juro, britanski uvoznik Mitsubishija je sada pripremio i Colt 1.3 Juro Special Edition.

 (Dalje)

Britanski tjuner Merdad Collection predstavlja modifikovani 2011 Range Rover Sport, sa doteranim eksterijerom i dorađenim enterijerom, dok se u vesti ne pominje eventualno pojačanje njegovih motora.  

 (Dalje)

VIDEO : Ludi Saudijci

28 Feb 2011 - 01:20 Video Link


Za nekoliko dana počinje 81. Salon automobila u Ženevi (traje od 3. do 13. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 1. i 2. mart), gde će po najavama organizatora biti prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)

Novi program za individualizaciju 2011 Porschea Cayenne koji stiže iz nemačkog Hamanna je nazvan Guardian, a između ostalog podrazumeva aerodinamički kit, set novih točkova i modifikovani enterijer.  

 (Dalje)

Hamann je još prošle godine kupcima ponudio kit za doterivanje Mercedesa SLS AMG ali se tada nije bavio pojačanjem njegovog V8 motora sa 571KS i 650 Nm obrtnog momenta, već novim točkovima, izduvnim sistemom i modifikovanim ogibljenjem.

 (Dalje)

Zvanična premijera naslednika Lamborghinija Murcielago je zakazana za predstojeći Salon automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta), a nekoliko dana pre promocije opet su procurele nove zvanične slike dugo očekivanog i dugo najavljivanog Aventadora LP700-4.

 (Dalje)

U petak, 25. februara, u Beogradu, u prisustvu novinara i brojnih javnih ličnosti Srbije, srpskom tržištu je predstavljen novi Mercedes CLS.

 (Dalje)

Rinspeed Mitsubishi i-MiEV

27 Feb 2011 - 12:47 Tuning Link

Rinspeed je za Salon automobila u Ženevi najavio i prezentaciju modifikovane varijante Mitsubishijevog električnog automobila i-MiEV.

 (Dalje)

Najavljen je novi supersportski automobil – Shayton Equilibrium.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 36 37 38  Sledeći»