home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

"Leksus" je kupcima u Srbiji (www.lexus.rs) pripremio popust od 1.500 evra za model CT 200h, kojim japanski proizvođač ulazi u C premijum segment.

 (Dalje)VIDEO : Morgan 3 Wheeler

25 Feb 2011 - 18:14 Video Link


Novitec Rosso je prošle godine na Salonu automobila u Ženevi predstavio modifikovani Ferrari 599 GTB pojačan na 642 kW/848KS i 842 Nm (nazvan je Novitec Rosso Race 848), dok će ove godine u Ženevi izložiti i dorađeni Ferrari 599 GTO koji u njihovoj verziji raspolaže sa čak 888KS.

 (Dalje)

Opel/Vauxhall nastavlja sa širenjem svog portfolia, jer je danas potvrđen početak proizvodnje novog kabrioleta.

 (Dalje)

U restoranu Kumbara u Beogradu održana je zvanična proslava povodom prve godišnjice samostalnog poslovanja kompanije SAAB automobili, koja se sada nalazi pod upravom Spyker cars-a iz Holandije.

 (Dalje)

Pre zvanične svetske promocije na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi (od 3. do 13. marta), De Tomaso je objavio set zvaničnih fotografija modela koji se sada zove SLS, a ne više SLC.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" (Toyota) je najavila opoziv za više od dva miliona i stotinu hiljada vozila u Sjedinjenim Državama, zbog opasnosti da se papučica za gas zakači za podni pokrivač ili otirač i zaglavi.

 (Dalje)

Ekskluzivna serija legendarnog automobila nastala u saradnji dva najpoznatija italijanska brenda.

 (Dalje)

Testovi na Sepangu su gotovi. Neki odlaze dalje presrećni (Honda) a neki odlaze prepuni briga i zebnje (Dukati). Poslednjeg dana testova dvojica najbržih su vozači Honde, Kejsi Stoner i Deni Pedroza.  Treći je Marko Simončeli sa Gresini Hondom a četvrti ponovo vozač fabričke Honde Andrea Doviciozo.

 (Dalje)

Novi Nissan Z

25 Feb 2011 - 12:00 Top secret Link

U Nissanu pripremaju Nissan Z nove generacije čija bi premijera trebalo da bude tokom 2013. godine (prodaja će međutim početi 2014.).

 (Dalje)

Nemački proizvođač putničkih automobila i kamiona Dajmler otvoriće 10.000 novih radnih mesta ove godine, od čega 4.000 u Nemačkoj.

 (Dalje)

Tjuning kuća REVOZPORT je predstavila svoj novi aerodinamički paket W207 REZONANCE, namenjen Mercedesoj E klasi Coupe i E klasi Cabrio.

 (Dalje)


Manje od godinu dana nakon njegovog uspešnog predstavljanja u Evropi, Mitsubishi ASX kompaktni crossover potvrđuje svoj odlični inženjering na Euro NCAP testu prilikom sudara sa rezultatima: 5 zvezdica (novi protokol), uspeh koji ASX-u pripisuje mnoge vrline.

 (Dalje)

Prvo testirano električno vozilo – bezbednost na prvom mestu

Kada je prvi put lansiran u Japanu u julu 2009. Mitsubishijev i-MiEV je postao prvo električno vozilo koje se našlo u redovnoj serijskoj proizvodnji velikog proizvođača dostupno na svetskom tržištu. Danas, to je prvo električno vozilo podvrgnuto testiranju u sudaru od strane renominarane Euro NCAP organizacije: nova prekretnica je rang od 4 zvezdice / novi protocol

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 36 37 38  Sledeći»