home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Bugarski Vilner je u saradnji sa firmom Overdrive doradio Mitsubishijev Lancer EVO X koji sada raspolaže sa 400KS.

 (Dalje)
Više o obnovljenom Compassu možete pročitati OVDE.


Fiat 500 u Americi

25 Feb 2011 - 01:03 Vesti Link

Italijanski "Fijat" ima pristalice i kritičare u SAD gde su počele da se primaju prve porudžbine za mali gradski automobil "fijat 500", koji je posle 27 godina odsustva sa tog tržišta, spreman da impesionira novu generaciju kupaca.

 (Dalje)

AC Schnitzer BMW Z4 99d

25 Feb 2011 - 00:53 Tuning Link

AC Schnitzer će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložiti i modifikovani BMW Z4, koji pod haubom ima 2,0 litarski turbo-dizel motor iz BMW-a 320d EfficientDynamics.

 (Dalje)

AC Schnitzer ACS5 Sport S

25 Feb 2011 - 00:49 Tuning Link

Tjuning kuća AC Schnitzer će na Salonu automobila u Ženevi predstaviti program za doterivanje BMW-a 550i, i to pod nazivom ACS5 Sport S.

 (Dalje)

Holandska firma Spyker Cars N.V. je 1999. godine vratila u život nekada slavni auto brend. Novi Spyker je otkupio prava na korišćenje tog imena i krenuo sa proizvodnjom ekskluzivnih sportskih automobila po kojima ga svi poznajemo. Prošle godine Holanđani od propasti spašavaju Saab koji kupuju od General Motorsa. Nekada mali brend se tim potezom omasovio do te granice da danas prodaje proizvodnju svojih sportskih automobila kako bi se posvetio Saabu i njegovom poslovanju.

 (Dalje)Opel je objavio novi set fotografija Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi, a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)

Još jedna modifikacija Mercedesovog SLS AMG modela, i to iz tjuning kuće FAB Design.

 (Dalje)

Nakon SUV modela 9-4X, koji je prošlog meseca doživeo svoju evropsku promociju na Salonu automobila u Briselu, Saab je za početak marta i Salon u Ženevi najavio svetsku premijeru novog Saaba 9-5 i u karavanskoj SportCombi verziji.

 (Dalje)

Pod pritiskom vlade, američki "Ford" najavio je da će opozvati skoro 150.000 pik-ap vozila tipa F-150 zbog popravke vazdušnih jastuka koji mogu da se aktiviraju bez upozorenja.

 (Dalje)

Pojavile su nove zvanične slike naslednika Lamborghinija Murcielago, čija je promocija najavljena za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi.  

 (Dalje)Citroen će početi da prima narudžbine za model DS4 u Nemačkoj, Francuskoj i Švajcarskoj na internet stranici ds4.citroen.com od 28. februara u 11:00 sati. Period primanja narudžbina će trajati nekoliko dana.

 (Dalje)

Da se ne smeju zaboraviti oni kojima je pomoć potrebna često se čuje u svakodnevnom razgovoru, ali su u Vitro Group, zvaničnom uvozniku i distributeru Citroen vozila, sa reči prešli na delo.  

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 36 37 38  Sledeći»