home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Citroen C3 Red Block

22 Feb 2011 - 08:26 Noviteti Link

Pred Salon automobila u Ženevi, Citroen je objavio set fotografija i prve detalje o novoj specijalnoj ediciji modela C3.

 (Dalje)VIDEO : Lexus CT 200h

22 Feb 2011 - 01:01 Video Link


Novi Jeep Grand Cherokee (koji je nedavno kod nas pretpremijerno bio izložen u Fiat Centru dok je zvanično predstavljanje zakazano za kraj marta i Međunarodni salon automobila u Beogradu) će pored benzinaca dobiti i dizel motor.

 (Dalje)

Tjuning kompanija TechArt je najavila da će predstojeći Salon automobila u Ženevi (od 3. do 11. marta) iskoristiti za prezentaciju svog novog paketa za pojačanje 4,8 litarskog V8 motora u Porscheu Cayenne Turbo.

 (Dalje)

Juliani Veela je novi italijanski sportista za čiji nastanak je zaslužan Juliani Automobili iz Milana.

Skoro dva miliona vozača u Srbiji će, zbog novih propisa, mnogo više plaćati obaveze. Prihodi od novih tablica, saobraćajnih dozvola i nalepnica 6.089,673,600 dinara

 (Dalje)

Ako se poslednje informacije pokažu kao tačne, Volkswagen bi tokom 2012. godine kupcima pored već postojećih modela CrossPolo, CrossGolf i CrossTouran mogao da ponudi i CrossPassat, (pro)terensku verziju Passata Variant.  

 (Dalje)

Volkswagen će predstaviti novog Tiguan-a na svetskoj premijeri na 81. Međunarodnom salonu automobila u Ženevi. Opšta potražnja za ovim Volkswagen modelom je uvek bila vrlo visoka,  sa 572,000 jedinica isporučenih širom sveta. Manji brat Touareg-a je sada na putu da nastavi dosadašnji uspeh sa novim izgledom i daljim unapređenjem tehnologije.

 (Dalje)


Audi će predstaviti novi, ekskluzivni, model – A8 L Security. U pitanju je A8 sa produženim međuosovinskim rastojanjem, koji nudi vrhunsku sigurnost svojim putnicima. Audi će Security model inicijalno ponuditi samo sa W12 agregatom, a za 2012. godinu je planirano da se u ponudi nađe još jedan pogonski agregat.

 (Dalje)

Saradnja Audi i Alcatel-Lucent kompanija je omogućila da kupci modela A8 budu priključeni na internet veoma brzom LTE konekcijom, koja omogućava daleko veći protok nego aktuelne 3G i DSL tehnologije.

 (Dalje)

Veštine skijanja i znanje iz auto-moto sporta su iskorišćeni kako bi se napravile savršene skije. Koncept Audi karbonskih skija je uočljivi deo sportske opreme koji se u potpunosti fokusira na jedan premijum materijal: karbon.

 (Dalje)

Prva Audi reklama sa sloganom ‘Vorsprung durch Technik’ (Napredak kroz tehniku) prvi put se pojavila pre 40 godina, 1971. godine. Ako se osvrnemo unazad za 40 godina naići ćemo na DKW, jednu od kompanija koja je kasnije postala Audi, predstavljajući svoj F1 model na Međunarodnoj izložbi automobila 1931. godine u Berlinu – prvi serijski automobil na svetu sa pogonom na prednje točkove.

 (Dalje)U specijalnoj ponudi uvoznika Renaulta za Srbiju (www.renault.rs) se nalazi i Clio Storia Voyage 1.2 16V, koji se reklamira kao "Auto za sva vremena."

 (Dalje)

I jednom zamenom

U timu Suzukija su odlučili da ove godine nastupe samo sa jednim motorom i prvi vozač tima će biti Alvaro Bautista.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 36 37 38  Sledeći»