home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prva trka Svetskog šampionata u Formuli 1 u sezoni 2011, koja je trebalo da se vozi u Bahreinu, otkazana je danas zbog antivladinih protesta u toj državi.

 (Dalje)Na održanom sajmu automobila u Parizu, Chevrolet Europe i Međunarodno udruženje SOS dečijih sela najavili su početak evropskog partnerstva sa ciljem obezbeđivanje povećane mobilnosti dece pod zaštitom i njihovih staratelja. SOS dečija sela pruža topli dom za siročad i ostavljenu decu, preventivnu podršku porodicama sklonim ostavljanju dece, kao i obrazovnim ustanovama.

 (Dalje)

Novi BMW pod-brend : BMW i

21 Feb 2011 - 17:25 Vesti Link

Kao što je bilo i najavljeno, BMW je danas održao press konferenciju i objavio ime svog novog pod-brenda.

 (Dalje)

Novitec Rosso će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi pored modifikovanog Ferrarija California Race 606 javnosti predstaviti i tjuning program za Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)


Nemački Brabus za predstojeći Salon automobila u Ženevi sem tjuning paketa za novi Mercedes CLS najavljuje i Brabus SLS i Brabus Smart Ultimate u mat sivom izdanju.

 (Dalje)

Uredbom Vlade Srbije, putničko vozilo koje je privremeno oduzeto od građana ili pravnih lica može se dati na korišćenje državnom organu ili drugom organu i organizaciji, uz obavezu redovnog održavanja, objavljeno je danas na Internet sajtu Vlade.

 (Dalje)

Maserati je za ovogodišnji Salon automobila u Ženevi pripremio novu, Sport verziju kabrioleta GranCabrio.

 (Dalje)

Volvo je za predstojeći Salon automobila u Ženevi najavio predstavljanje koncepta V60 Plug-in Hybrid, čija će se serijska verzija na tržištu naći tokom 2012. godine.

 (Dalje)

Nedavno je kompanija Vitro Group počela prodajnu akciju za svoje hit modele Citroen C1 i C3 sa sjajnim paketima opreme i još boljom cenom. Sada su napravili korak dalje i u saradnji sa Findomestic bankom ponovo ponudili neodoljive uslove kreditiranja u prodajnoj kampanji “NAPRAVITE RAZLIKU”.

 (Dalje)

VIDEO : Rinspeed BamBoo

21 Feb 2011 - 09:21 Video Link


VIDEO I (Dalje)

Kineska kompanija BYD će posle Salona automobila u Detroitu i na Salonu u Ženevi (3. do 13. mart) izložiti svoje modele e6 i S6DM.

 (Dalje)

Novitec Rosso će početkom marta na Salonu automobila u Ženevi pored modifikovanog Ferrarija California Race 606 javnosti predstaviti i tjuning program za Ferrari 458 Italia.

 (Dalje)

Nedavno je bilo reči o tome da će Audi pored sportskog RS3 Sportbacka i Q5 Hybrida na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložiti još nekoliko zanimljivih modela, među njima i A3 sedan concept.

 (Dalje)

VIDEO : 2012 Infiniti M35h

20 Feb 2011 - 20:05 Video Link«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 36 37 38  Sledeći»