home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

ABS Show – 144. emisija

8 Feb 2011 - 17:20 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 144 možete pogledati vesti iz auto kuća, aktuelne teme auto industrije i test Citroena C1 Cargo.

 (Dalje)Kompanija Fiat Automobili Srbija je od 1. januara 2011. godine uvoznik vozila Chrysler, Jeep i Dodge za Srbiju. Tim povodom, kompanija je pretpremijerno u Fiat Centru izložila dugo očekivani, novi Jeep Grand Cherokee, koji će zvanično biti predstavljen na predstojećem Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

 (Dalje)

Iako bi mnogi pomislili da iza "gvozdene zavese" i u današnje vreme policija voli da trenira strogoću, video koji sledi demantovaće takvo mišljenje.

 (Dalje)

Model serijske Ampere, Opelovog revolucionarnog elektromobila produženog dometa imaće veliku premijeru na Salonu automobila u Ženevi 2011. (od 3. do 13. marta).

 (Dalje)

Renaultov novi šef dizajna Laurens van den Acker je prošle godine najavio hrabriji dizajnerski pravac francuske marke, što je u formi koncepta DeZir (predstavljen na Salona automobila u Parizu 2010.) i potvrđeno.

 (Dalje)

Svako putničko i malo transportno vozilo proizvedeno u Evropskoj uniji ubuduće će mora da ima ugrađene farove koji se automatski pale pri dnevnom svetlu.

 (Dalje)

Opel je objavio sliku Zafire Tourer Concept, nove studije koja će biti predstavljena na ovogodišnjem 81. Salonu automobila u Ženevi a koja najavljuje buduću, serijsku verziju (trebalo bi da se pojavi u septembru, na Salonu u Frankfurtu).

 (Dalje)

Čitaoci časopisa Auto (subotnji dodatak Kurira) imaju jedinstvenu priliku da po prvi put u Srbiji učestvuju u jednom izboru čiji laureat neće biti najbolji, najjači, najlepši, ili, recimo, najuticajniji, već najgori.

 (Dalje)

MTM Audi A7 Sportback

8 Feb 2011 - 09:44 Tuning Link

MTM je među prvima koji je kupcima ponudio paket za modifikaciju Audija A7 Sportback.

 (Dalje)

AR7 Highlander je ime Ardenove verzije Range Rovera koji bi kupce trebalo da privuče izmenjenim eksterijerom, modifikovanim enterijerom (podrazumeva i mini-bar) i pojačanim motorima.

 (Dalje)

Američki Ford objavio je da će povećati proizvodnju automobila u SAD za 13 procenata u prvom kvartalu da bi zadovoljo potražnju.

 (Dalje)

Udruženje vlasnika kombi vozila i prevoznika najavilo je da će u petak, 11. februara održati protestnu vožnju kroz Beograd, Niš, Novi Sad i Kraljevo jer su nezadovoljni što nije rešen njihov zahtev da se ukine obaveza plaćanja poreza na luksuz

 (Dalje)

Britanski magazin Auto Express najavljuje da će Škoda već krajem ove godine kupcima ponuditi novi, trovratni model Joyster (tako se inače zvao i koncept predstavljen na Salonu automobila u Parizu 2006. godine).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 36 37 38  Sledeći»