home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fabrike japanske "Honde" u Severnoj Americi vratiće se gotovo normalnoj proizvodnji u avgustu, znatno brže nego što se očekivalo posle prekida isporuka auto delova, saopštila je ta kompanija.

 (Dalje)Kada prodavac klasičnih automobila pokušava da vas odvrati od elektro konkurencije najčešće oružje mu je mala autonomija i sumnjiv kvalitet elektro automobila. Kada krene da vam prodaje tu priču slobodno mu usta zatvorite rezultatima Nissan LEAF-a sa nedavno održanog Euro NCAP testiranja i današnjom pričom. Da je kvalitet ovih automobila na izuzetno visokom nivou dokazuje i Tesla Roadster koja je prešla više od 100.000 km.

 (Dalje)

240 kilometara dugačak pakistanski pakleni put, prolaz Lowari, nije za one slabog srca. Reč je o planinskom prevoju i ruti koja spaja grad Dir sa selima u dolini Chitral.

 (Dalje)

Volkswagen je novu Bubu (VW Beetle) predstavio prošlog meseca na Salonima u Šangaju i Njujorku, a odmah nakon toga su krenule glasine o sportskoj Bubi sa 2,0 litarskim turbo benzincem sa najmanje 265KS.

 (Dalje)

Grad London će od američkih vlasti tražiti da za automobile koji su bili u pratnji američkog predsednika Baraka Obame tokom njegove zvanične posete Velikoj Britaniji, plate taksu za ulazak u centar britanske prestonice, saopštila je Uprava javnog prevoza Londona (TFL) koja je zadužena za naplatu ovog nameta.

 (Dalje)

Kada je FBI uspeo da pronađe ukraden Ferari, njegov vlasnik je odahnuo. Ali, ne zadugo. Olakšanje se pretvorilo u agoniju, pošto jedan FBI agent koji je čuvao vozilo nije mogao da odoli pa je pre vraćanja vlasniku, uzeo auto da ga provoza po Kentakiju. Izgubio je kontrolu i zakucao se u žbunje.

 (Dalje)

VIDEO : BMW Innovations

27 Maj 2011 - 19:14 Video Link


U Saabovoj fabrici u Trollhättanu danas je ponovo pokrenuta proizvodnja, nakon pedesetak dana zastoja. Da li je uključivanje mašina znak da je ova švedska marka, u vlasništvu Spykera, konačno spašena, videćemo uskoro.

 (Dalje)

Vorsteiner BMW M3 sa 629KS

27 Maj 2011 - 17:33 Tuning Link

Tek što je najavio svoj aerodinamički paket za BMW seriju 5, američki Vorsteiner je predstavio i novi wide-body tjuning kit za aktuelni BMW M3.

 (Dalje)

Pre nekoliko dana su se pojavile nezvanične informacije da bi i Fiat (odnosno Abarth) trebalo da se uključi u WRC (World Rally Championship).

 (Dalje)

ABS Show – 159. emisija

27 Maj 2011 - 16:19 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 159 možete saznati veliki broj vesti iz sveta automobilizma, a ovoga puta smo pripremili i puno auto sporta. Vodimo vas na prvu kružnu trku sezone u Kragujevcu i prvu moto trku sezone u Vršcu.

 (Dalje)

Uvoznik španskog Seata za Srbiju (www.seat.rs) ima zanimljivu ponudu za sve potencijalne kupce modela Ibiza.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 43 44 45  Sledeći»