home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na 14 mesta u Beogradu elektronsko registrovanje saobraćajnih prekršaja kao što su prolazak vozilom kroz crveno svetlo na semaforu, nepoštovanje brzine i žute trake.

 (Dalje)Prema analizama osiguravajuće kuće Warranty Direct vozila marke Peugeot proglašena su najsigurnijim vozilima u Evropi. Istraživanje je rađeno na uzorku od 20.000 automobila starosti od tri do sedam godina, od kojih je Peugeot 207 osvojio titulu najpouzdanijeg, sa najmanjom verovatnoćom kvara.

 (Dalje)

Dok čekamo 7. jun i zvanične detalje o novoj Astri GTC, objavljen je novi set fotografija ove trovratne Astre, koja je najavljena još prošle godine Opelovim konceptom GTC Paris.

 (Dalje)

Ovo je ekstremni Audi A1 Clubsport Quattro sa čak 503KS koji će nemačka marka zvanično predstaviti na ovogodišnjem, već 30. Wörthersee Tour 2011 skupu tjunera u Austriji (ove godine se održava od 1. do 4. juna).

 (Dalje)

Loder1899 Ford Focus

31 Maj 2011 - 09:44 Tuning Link

Nova generacija Ford Focusa je dobila Loder1899 aero body kit, set novih alu točkova, novi izduvni sistem, kao i pojačanje 2.0 TDCi dizel motora.

 (Dalje)

Prošle nedelje 37-godišnji Edmond Stapleton je irskim policajcima ukrao patrolni automobil i njime je (uprkos poteri) uspeo da dođe do piste aerodroma u Corku. Ali, to je tek početak. Tamo se, navodno uz pretnju nožem, pred policajcima koji su ga jurili dokopao vatrogasnog SUV-a. I onda počinje ludilo.

 (Dalje)

Evropske filijale američkog "Dženeral motorsa" (GM), nemački "Opel" i britanski "Voksol", počeće da prodaju u Evropi, u trećem tromesečju ove godine, novi minivan srednje veličine "zafira turer", model za 2012, koji će se na tržištu naći uporedo sa manjim sadašnjim modelom "opel zafira."

 (Dalje)

Lamborghini Gallarado Polizia je poznat već nekoliko godina, a ovi poslednji renderi pokazuju kako bi u policijskoj uniformi mogao da izgleda novi Aventador LP700-4.

 (Dalje)

U fabrici Volkswagen Shangai, partnerskoj kompaniji proizvođača Škoda, od sredine 2007. godine do danas proizvedeno je 500.000 primeraka Škode.

 (Dalje)

Britanac Peter Norris je napravio zanimljivu studiju novog Fiatovog Coupea, bar kako ga on doživljava, a moramo priznati da nam nedostaje jedan takav sportista u Fiatovoj porodici.

 (Dalje)

Oettinger Audi A1 1.6 TDI

30 Maj 2011 - 21:06 Tuning Link

Oettinger Performance GmbH je iz 1.6 TDI motora u najmanjem Audijevom modelu izvukao još 15 kW/20KS, pa sada ovaj dizelaš raspolaže sa 92 kW/125KS umesto sa fabričkih 77 kW/105KS.

 (Dalje)

Mitsubishi Minicab MiEV

30 Maj 2011 - 20:04 Noviteti Link

Mitsubishi je u Japanu počeo sa prodajom električne verzije malog gradskog vozila Minicab, dužine samo 340 cm.

 (Dalje)

Vath Mercedes SLS AMG V63S

30 Maj 2011 - 19:48 Tuning Link

Dok je poslednjih dana u centru pažnje novi SLS AMG Roadster, nemački tjuner Vath se pobrinuo za pojačanje njegove kupe varijante.

 (Dalje)

Najmasovnija i najspektakularnija od svih Honda manifestacija u toku godine, u organizaciji Honda Cluba Serbia koji okuplja simpatizere Honda brenda, i ove godine je ponudila raznovrstan program, počevši od popularnog nadmetanja “brzi krug” u tri kategorije, preko raznovrsnih sadržaja za prisutne, pa do “slobodne vožnje” u kojoj svi prisutni na trkačkoj stazi mogli da isprobaju maksimalne performanse svoje Honde. 

 (Dalje)

Vlasnici i ljubitelji Dacia vozila 28. maja u NAVAK centru u Subotištu obarali su rekord u dužini kolone Dacia automobila u pokretu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 43 44 45  Sledeći»