home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


 (Dalje)Nedavno je Kijina fabrika u slovačkoj Žilini postigla novu prekretnicu, jer su za manje od pet godina proizveli više od milion motora. Trenutno u tri smene proizvode nešto više od 1.350 motora dnevno.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Posle DS3, "Sitroen" uvodi DS4 u svoj „idealni tim“. Već je dobio nagradu za najlepšu spoljašnost i unutrašnjost

 (Dalje)

Udruženje osiguravača Srbije potpisalo je na godišnjoj skupštini Biroa zelene karte međunarodni sporazum koji će vozačima iz Srbije omogućiti da od 1. januara sledeće godine putuju kolima u gotovo sve evropske države bez zelenog kartona, saopštilo je to udruženje.

 (Dalje)

Vozači u Srbiji ne moraju da podnesu zahtev za registraciju vozila 30 dana pre isteka, ali postoji ta zakonska mogućnost, rečeno je Pressu u MUP-u nakon informacija da bi građani trebalo da podnose ove zahteve mesec dana ranije

 (Dalje)

Povodom uspešno održanog 24. beogradskog maratona, u Starom dvoru uručene su nagrade i priznanja zaslužnim organizacijama i pojedincima koji su omogućili da ovogodišnji maraton bude jedan od najuspešnijih do sada.

 (Dalje)

BMW na Sensation žurci

30 Maj 2011 - 13:11 Vesti Link

BMW, oficijelno vozilo Sensationa, bio je prisutan i na samoj žurci. BMW hostese obučene u belo, dočekivale su sve VIP goste, koji su imali to zadovoljstvo da na žurku uđu u velikom stilu - kroz specijalno brendiran BMW VIP ulaz.

 (Dalje)

ArmorTech Bentley Mulsanne

30 Maj 2011 - 12:08 Tuning Link

Ruski ArmorTech (poznat između ostalog po BMW-u X6 sa 2 vrata) sada dovoljno imućnim kupcima nudi i ovaj produženi i blindirani Bentley Mulsanne.

 (Dalje)

Ni kriv ni dužan...

Sebastijan Leb je odneo još jednu pobedu u karijeri mada je on ovog puta najmanje kriv za to. Šalu na stranu, vozio je sjajno i uspeo da nadoknadi čitav minut penala koji je zaradio još u petak ali sigurno ne bi pobedio da se Ožije nije izvrnuo ko kornjača i došepao do cilja treći, sa iskrivljenim autom.

 (Dalje)

Britanac Brook Anderson je rešio da u Jensen Interceptor (originalnu verziju iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka je pokretao Chryslerov V8 motor) ubaci 8,3 litarski V10 agregat iz Dodge Vipera sa oko 600 konja.

 (Dalje)

Najveći indijski proizvođač automobila Tata Motors je objavio da je čisti godišnji profit kompanije povećan za četiri puta u godini koja je završena u martu, zahvaljujući velikoj potražnji i porastu prodaje Jaguara Land Rovera.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 43 44 45  Sledeći»