home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije, predstaviće svoju ponudu polovnih automobila na 8. internacionalnom Honda skupu uz akcijske cene i popuste u servisu koje mogu ostvariti novi vlasnici.

 (Dalje)Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Novi Subaru Stella

25 Maj 2011 - 11:48 Noviteti Link

Subaru je u Japanu predstavio novu generaciju modela Stella, koji međutim nije ništa drugo nego aktuelni Daihatsu Move, samo sa Subaru znakom.

 (Dalje)

Andrea Formika iz "Fijata" je procenio da će ukupna prodaja putničkih automobila u Evropi dostići 13,9 miliona jedinica ove godine, nešto više nego što je ranije prognozirao italijanski proizvođač kola, prenela je agencija Dau Džons.

 (Dalje)

Nakon nedavnih obrada BMW-a M3 Cabrio i Bentley Continetala GTC, Prior Design sada predstavlja i modifikovani Mercedes E klase u Coupe verziji.

 (Dalje)

Direktor američkog Krajzlera Serđio Markione izjavio je da će ta automobilska kompanija uštedeti 300 miliona dolara na kamatama kad vrati 7,5 milijardi dolara duga vladama SAD i Kanade.

 (Dalje)

Chevrolet je na primeru novog Aveo modela dokazao da i male limuzine mogu da izgledaju spektakularno.   

 (Dalje)

Ruski TopCar Company je svoju preradu Porscheove Panamere (nazvanu Stingray) predstavio u aprilu 2010., zatim je u decembru 2010. sa nekoliko rendera najavio i novu verziju Stingray GTR, čije su slike sada objavljene.

 (Dalje)

Ako je verovati portalu CAR Magazine, BMW X3 M bi mogao da ugleda svetlost dana 2012. godine. BMW X3 M će najverovatnije pokretati novi redni šestocilindrični turbo motor, koji će prema nekim izvorima pokretati i budući BMW M3.

 (Dalje)

Zamenite vaš auto za BMW po želji i počnite odmah da uživate.

 (Dalje)

Kubica se neće trkati

24 Maj 2011 - 20:30 Vesti Link

Tokom ove sezone  

Vlasnik tima Reno, Džerard Lopez kaže da bi Kubica tokom ove sezone, kada bude sposoban, mogao da vozi treninge petkom kako ne bi se polako vratio Formuli 1, ali da je veoma neizvesno njegovo učešće na nekoj od trka.

 (Dalje)

Bezbednost putnika koji se svakodnevno služe našim vozilima, Toyoti je na prvom mestu. Ona u velikoj meri zavisi i od pravilno odabrane dodatne opreme. Širok asortiman ponuđene opreme učiniti će vašu vožnju bezbednijom i prijatnijom.

 (Dalje)

Za svoje verne vozače u Toyota Centru Beograd smo pripremili ograničenu količinu vozila koju vam možemo ponuditi po uslovima koji su važili na ovogodišnjem sajmu automobila, dok bi vaše korišćeno vozilo otkupili po najboljoj mogućoj ceni.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 43 44 45  Sledeći»