home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Po drugi put uzastopno 2.5 TFSI pogonski agregat dobija nagradu kao najbolji motor u klasi od 2 do 2,5 litara radne zapremine.

 (Dalje)Zli jezici WRCa su se malo rastrubeli pa se tim povodom oglasio generalni direktor Citroenovog tima Frederik Banzet koji tvrdi da između Leba i Ožijea nema zle krvi i unutartimskih podmetanja.

 (Dalje)

Hyundai u Evropi doživljava veliku ekspanziju. Prodajni izveštaji i izveštaji o zadovoljstvu kupaca su uvek najbolja potvrda. Prema prodajnim izveštajima na Starom kontinentu prodaja Hyundaijevih vozila je u aprilu porasla za 28,4% u poređenju sa istim mesecom 2010.

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM) počeo je da se priprema za povećanje kapaciteta za izradu modela "šverolet volt", privremenim zatvaranjem fabrike u Detroitu, gde uvodi nove mašine kako bi ubrzao proizvodnju tog automobila koji će da prodaje širom SAD, Kine i Evrope.

 (Dalje)

Pre 20 godina Mazda je pobedila na trci 24 sata Le Mana i postala prvi i jedini japanski proizvođač koji je pobedio u Le Manu. U čast ove godišnjice Mazda će pokazati pobednički bolid 787B na Circuit de la Sarthe u Le Manu u subotu 11. juna, pre početka ovogodišnje trke.

 (Dalje)

Italijanska grupa "Fijat automobili" i francuska alijansa "Pežo-Sitroen" (PSA) planiraju produženje uspešne saradnje do 2019. godine u zajedničkom preduzeću "SevelSud" za izradu vozila tipa van.

 (Dalje)

"Mercedes-Benc" je predstavio svoj prvi helikopter na Sajmu evropske poslovne avijacije u Ženevi početkom meseca.

 (Dalje)

Četvrti put ove sezone Sebastijan Fetel podiže pobednički pehar posle brilijantne vožnje u Katalunji.

 (Dalje)

Servis auto klime potrebno je uraditi na svake dve godine za vozila stara do pet godina odnosno svake godine za starija vozila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 43 44 45  Sledeći»